Tak jsem tam byl...
vypadal fakt nádherně, jenom pár opravdu malinkejch škrábanců, interiér netknutej jako novej, stav km opravdu asi odpovídal (podle švýcarský nálepky od Forda na příští servisní prohlídku, mimochodem na rok 2006), měl skoro nový gumy, všechny čísla skel byly stejný, až na čelní, to mělo rok výroby 2006, ale to se dá pochopit. Fakt uplně výstavní kousek.
ALE...
první věc - zadní dveře uplně nelícovaly. A už to jelo. Bylo vidět, že je to opravená bouračka vyloženě za pár šupů, bylo vidět lakovaný a broušený části zadních dveří, dole odstávaly. Další věc špatně narovnanej práh u zadních dveří, prostě byl křivě oproti pravý straně, která byla uplně netknutá, zevniř na prahu boule a nekvalitní lak, na hraně dveří zevnitř taky boule (jakoby zlomený, vršek toho zlomu bez laku). No prostě špatně opravená lehká bouračka. Takže jdu hledat dál
Nejlepší ale bylo chování prodávajícího, já myslel že se potrhám smíchy

To bylo chování přesně jako v historkách různě na internetu typu "už nám volalo víc zájemců, za pětilitr vám to rezervujeme do příštího týdne" a podobně

Návštěva končila tak, že jsem mu ukázal bouli na dveřích a na prahu, uplně ztuhnul a řikal "nooo.....tak....se....kdyžtak ozvěte......jestli ještě.... budete mít.....zájem"

Evidentně jsem ho zaskočil
Toť moje story o prohlídce STčka

Docela mě to mrzí, protože to auto bylo jinak opravdu jako nový