Okamzita spotreba paliva.Ako na to?
- Krtho
- Nováček
Pred nedavnom som si kupil FOFOII combi 1.8tdci model Ghia.Nejako mi nejde do hlavy preco sa mi neda nastavit na pp okamzita spotreba paliva.V navode na obsluhu to tam je.Moze mi tu niekto poradit co s tym?Ci to tam vobec je alebo ci sa to tam da nejako dohodit?Dakujem.
- Krtho
- Nováček
A nieje mozne to tam nejako spristupnit pomocou diagnostiky alebo ako napr. u FOFOI kde sa da nastavit automat.uzamikanie dvery!Nerozumiem preco to je potom v navode na obsluhu.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mne to tam tiez velmi chyba, v manuali to mam (je to asi manual aj pre vyssie verzie, alebo verzie mimo SR, netusim...), ale v pc to fakt neni
aktualna spotreba sa da odmerat jedine sposobom ze resetnes pc a sledujes priemernu spotrebu za poslednych par sekund pri rychlosti a otackach, ktore chces zmerat

aktualna spotreba sa da odmerat jedine sposobom ze resetnes pc a sledujes priemernu spotrebu za poslednych par sekund pri rychlosti a otackach, ktore chces zmerat

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- Krtho
- Nováček
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, lepší je ukazovat jen průměrnou nebo raději žádnoupelen píše:A k cemu ti vlastne je okamzita spotreba?
V kriticke situaci, kdyz slapnes na plyn a uvidis 40l okamzitou spotrebu, tak zase zbytecne uvolnis nohu.![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Honza
- Zkušený
Tak tak,já okamžitou spotřebu ani vidět nechvi,natož aby ji viděla mladá.Když točím 5000,tak by to asi nebyl hezký pohledSkubi píše:jj, lepší je ukazovat jen průměrnou nebo raději žádnoupelen píše:A k cemu ti vlastne je okamzita spotreba?
V kriticke situaci, kdyz slapnes na plyn a uvidis 40l okamzitou spotrebu, tak zase zbytecne uvolnis nohu.![]()
![]()

FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na Octavii ses to naucil a ted uz to mas prece v noze, ne?Krtho píše:U takehoto noveho auta som to bral ako samozrejmost.Predtym som mal Octaviu a dost som si na to zvykol.Nehovoriac o tom ze pp ukazoval celkovu spotrebu,priemernu pocas jazdy a okamzitu.A samozrejme som si tu spotrebu pekne aj strazil.Takze asi tak.

- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver