PS: 30 km je i na diesela hodne.

pritom rucicka termostatu nezostane stat v strede, ale kopiruje moj styl jazdy a trebars aj studeny protivietor pri ekono jazde nou pohne smerom nadol. aj som sa o tom bavil so sefom technikov vo forde a povedal mi, ze je to ok, vraj to robi aj jeho dieslove mondeo.
 pritom rucicka termostatu nezostane stat v strede, ale kopiruje moj styl jazdy a trebars aj studeny protivietor pri ekono jazde nou pohne smerom nadol. aj som sa o tom bavil so sefom technikov vo forde a povedal mi, ze je to ok, vraj to robi aj jeho dieslove mondeo. 

svata pravdaPeter5 píše:...Povedali ze do 10 KM to musi byt zahriate a 30 KM je jednoznacne vela.....

tak. Ale preco ani neblikne pri prvej polohe kluca
  tak. Ale preco ani neblikne pri prvej polohe kluca  
   No nic neostava mi nic len im verit. Mam to v zaruke tak ak sa nieco pos... tak to budu musiet na vlastne triko opravit.
  No nic neostava mi nic len im verit. Mam to v zaruke tak ak sa nieco pos... tak to budu musiet na vlastne triko opravit.  

mě jenom žhavení probliknePeter5 píše:Tak teraz vazne neviem co s tym. Vo stvrtok som objednany na diagnostiku kvoli teplote tak necham prekontrolovat aj to zhavenie. Inak si asi nepomozem. Pomohlo by keby tu napisal niekto kto ma taky isty motor ako mu to zhavi.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host