Odpolední šok
- vcedula
- .
tak ja som niekdeky byval v Biskupicach, taka cast BA, je to vlastne dedina. Priniesol som domov moje prve auto, S120. Malo to plno blbosti, este aj elektricke stahovanie okien. Odparkoval som ho pred domom, vosiel dovnutra, v tom sa ozval auto-alarm, vyjdem von a maly chalanisko isiel na bicykli a narazil mi do dveri. Odvtedy mi elektricke stahovanie neslo.
Potom som si kupil Feldu, odstavil som ju pred domom, vosiel dovnutra, pocujem ranu, vyjdem von a mali cigan behal po ulici a prebehom mi cez auto zpredu dozadu. Iba stopy zotali na kapote a streche.
Chcel som tym povedat, ze ani to nemusi byt vinou blbeho sofera a ja tak ta to moze postihnut.
Potom som si kupil Feldu, odstavil som ju pred domom, vosiel dovnutra, pocujem ranu, vyjdem von a mali cigan behal po ulici a prebehom mi cez auto zpredu dozadu. Iba stopy zotali na kapote a streche.
Chcel som tym povedat, ze ani to nemusi byt vinou blbeho sofera a ja tak ta to moze postihnut.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- vcedula
- .
nepatri to sem, ale malo to
el. stahovanie okien
alarm s cetralnym zamykanim a otvaranim predneho kufra na dialku
elektricku AC pumpu
rozmrazovanie spatnych zrkadiel
sportovy volant a sportove sedadla
prerobenu palubovku (skoro v celej dlzke boli budiky)
otackomer
budik na tlak vo valcoch (ci pred valcami, ci ako to je)
tlak oleja
teplota oleja
motor z Favorita (elektornicky rozdelovac), ktory mal upravene niektore casti a zvyseny vykon.
To auto malo samozrejme zadny nahon a hrabalo !!!
Takze si vies predstavit, aky som bol nasrany, ked sa mi pokazilo to stahovanie okien.
el. stahovanie okien
alarm s cetralnym zamykanim a otvaranim predneho kufra na dialku
elektricku AC pumpu
rozmrazovanie spatnych zrkadiel
sportovy volant a sportove sedadla
prerobenu palubovku (skoro v celej dlzke boli budiky)
otackomer
budik na tlak vo valcoch (ci pred valcami, ci ako to je)
tlak oleja
teplota oleja
motor z Favorita (elektornicky rozdelovac), ktory mal upravene niektore casti a zvyseny vykon.
To auto malo samozrejme zadny nahon a hrabalo !!!
Takze si vies predstavit, aky som bol nasrany, ked sa mi pokazilo to stahovanie okien.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- Randyf
- Nováček
Re: Odpolední šok
Mne sa akurat vcera stalo ze som tak supr zaparkoval ze ponadomna chodilo rameno zeriavu a na vrch auta a na zadne svetla mi nakvapkala nejaka vazelina ktora hned zatvrdla...vyzera to ze by to islo niecim dole lebo zoskrabat to ide ale nechcem to skrabat.poradte cim by to slo dole.
-
- Zkušený
zkus technický benzin a když to nepůjde tak aceton ale potom to hned opláchni autošamponem a vodou 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- wlk
- Junior
Mně po měsíci parkování s novým autem mi před barákem nějaký kokot nabořil blatník ze strany řidiče...naštěstí tak "dobře", že to je pouze mírně promáčklý bez zlomu a červená barva z jeho auta šla rozleštit. Nicméně na něj už 4 měsíce koukám den co den a docela mě to sere, ale nemůžu se dokopat k tomu to spravit...no co, jsou to bohužel ty "městský" ťukance..
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
wlk: neboj, nejsi sam, me ho nabuřili 3 tydny po koupi, sic nemam uplnou funglovku.. uz pulroku s tim jezdim, a v lete se snad docka fofo opravy pokud finance dovoli
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- jur
- Nováček
Ja som pred rokom vecer zaparkoval svoje auto pred domom rano pridem a auto nikde. Este som sam seba presvedcil ze asi som ho zaparkoval na dvore. Topiaci sa aj slamky chyta. Ale nebolo tam. Moje pocity neprajem nikomu aj ked mnohy ich poznaju.
PS:Nebolo to FoFo.

PS:Nebolo to FoFo.

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Člověk se akorát při čtení takových věcí nas.re Já parkuju v garáži,v práci to bylo pod kamerama,akorát venku sem měl vždy strach a oprávněně.Velké rány se mi naštěstí zatím vyhnuli,ale už to taky odnesl prasklý rámeček SPZ,plus lehce popraskaný lak kolem a na jednich dveřích mám ďubku od jiných co někdo neuměl otevřít.Jinak musím zaťukat,nic.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Proto já parkuju podle ostatních asi jak debil,ale radši si zastavim někde bokem a třeba trochu na křivo nebo přes dvě úzká místa.Prostě nezaparkuju na nákupáku před vchodem,kde ostatní radši lezou ven okýnkama než aby ušli 50 m a normálně zaparkovali.A díky bohu se mi zatím nikde nic nestalo.Asi je to i tím,že nejsem v Pze každý den.Prostě někteří lidi při parkování a vystupování auta jsou na pistol!