len pre info: ja sa poznam s Koisom ml. a zirafak s koisom st.Hugo72 píše:...že by sa Misoo, alebo Žirafák už medzi časom rozhýbali a dohodli niečo s Koišom...

Super, gratulujem ku konexiám.....misoo píše:len pre info: ja sa poznam s Koisom ml. a zirafak s koisom st.Hugo72 píše:...že by sa Misoo, alebo Žirafák už medzi časom rozhýbali a dohodli niečo s Koišom...
 Ja,  ako rodák z Bánoviec som chodil s fotrom a starým kilečkom ku Koišovi - Seniorovi na priateľské servisné opravy. Takže Koiša staršieho poznám cez otca no on mňa nejak osobne ani nie. Mladého poznám len trošku, ako člen usporiadateľov (asi 2x) pretekov do vrchu na JV som ho videl a motal som sa okolo. No prekvapil ma keď som sa na auto-salóne v Nitre 2007 pristavil a podpisoval mi plagát pre syna prihovoril,  že ma od niekiaľ pozná. Tak klobúk dolu, aký je Junior všímavý. No verím, že vy so Žirafákom máte tie vzťahy s Koišovcami na oveľa lepšej úrovni. Ešte raz GRATULUJEM
  Ja,  ako rodák z Bánoviec som chodil s fotrom a starým kilečkom ku Koišovi - Seniorovi na priateľské servisné opravy. Takže Koiša staršieho poznám cez otca no on mňa nejak osobne ani nie. Mladého poznám len trošku, ako člen usporiadateľov (asi 2x) pretekov do vrchu na JV som ho videl a motal som sa okolo. No prekvapil ma keď som sa na auto-salóne v Nitre 2007 pristavil a podpisoval mi plagát pre syna prihovoril,  že ma od niekiaľ pozná. Tak klobúk dolu, aký je Junior všímavý. No verím, že vy so Žirafákom máte tie vzťahy s Koišovcami na oveľa lepšej úrovni. Ešte raz GRATULUJEM  

Jasné, pri mojommartinsk píše:MISOKA - Neviem si spomenúť pri ktorom som sa to tak úpenlivo modlil a za čo?Nespomína si niekto?
 Téma: demontáž origo lakťovej opierky
 Téma: demontáž origo lakťovej opierky 

Co takto nejaky 19.04.?
 Co takto nejaky 19.04.?
 ) 31.3. Ale mozme spravit zasa stretko.
 ) 31.3. Ale mozme spravit zasa stretko.
 To je este skoro, este nebudem prezleceny
 To je este skoro, este nebudem prezleceny 

uz je pomaly cas ! umyt zuby, vycikat, obliect !!!jamaka píše:No 4 ste uz mini stretkoTo je este skoro, este nebudem prezleceny

takze este ostavaju na aute teple papucky, a aj zimne pyzamko.
 takze este ostavaju na aute teple papucky, a aj zimne pyzamko.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host