Omluvenka by určitě pomohla, jen asi nejspíš kdybys mi ji napsal ty!!! A měla by vypadat takto.
"Pane mistře, chci dovolenou pro Cajdu!!! Vím kde bydlíte !!! " A ktomu přiložit tvoji fotku

to se jeste uvidi, jestli budu mit zavodackou naladu, tam dolu smer Hranice po rychlostni silnici, tam to vylozene vola po nejakym tom dvoukileckumirin píše:...tedy pokud vedoucí kolony zbytku neujede.
jj je to 19.4. od 8.00 .Já tam taky pojedu hned ráno,ať na 13.00 jsem na svém prvním Fofo srazur0mik píše:rainmann: ty brdo kdybys nenapsal ze kopr je 19.4. tak me ani nenapadne ze se to kryje, max to udelam tak ze dopoledne sjedu do kopru na tuning, a pak se jen premistnim na FF sraz... ale sraz, ten si urco nenecham ujit, kdyz uz mi teda krivonoska nevyjde
Právě proto ,já to tam znám,jezdím tam třikrát týdně.zewl píše:to se jeste uvidi, jestli budu mit zavodackou naladu, tam dolu smer Hranice po rychlostni silnici, tam to vylozene vola po nejakym tom dvoukileckumirin píše:...tedy pokud vedoucí kolony zbytku neujede.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 1 host