vážně kdo byl přetížený dostal P

a bavit se s nima nedalo

Tak třeba já víno nemusím.Asi jsem k němu ještě nedozrál.Ale vozit si pivo to je národní zvyk ,ne?Třeba jako řízky.Prostě jsme Češi....Ale třeba na Slovensko bych ho nevezl...Tam maj taky výborný pivka!!!speedy píše:No ochutnal jsem pivo zatím všude, ale víno mají všude dobrý a za sejnou cenu, tak proč vozit dříví do lesa?

(Ne, nejsem takový rekordman,ale byl jsem s přáteli a proviant byl rozdělen do dvou aut a já vezl většinový podíl chmelového moku).Žádné kontroly-jak jsem tu četl-na některých celnicích nebyla ani obsluha, jen jsem přibrzdil,nikde nikdo a pokračoval.
 (Ne, nejsem takový rekordman,ale byl jsem s přáteli a proviant byl rozdělen do dvou aut a já vezl většinový podíl chmelového moku).Žádné kontroly-jak jsem tu četl-na některých celnicích nebyla ani obsluha, jen jsem přibrzdil,nikde nikdo a pokračoval. 
   :
 :

tak a uz domajamaka píše:Ja sice toho roku do talianska /za par dni/, ale buduce opet chorvatsko. Dufam ze teraz nezamrznem
 pocasie na koniec septembra dobre a aj more sa dalo, sice nebolo take teple ale stacilo
 pocasie na koniec septembra dobre a aj more sa dalo, sice nebolo take teple ale stacilo  a tie vlny na konci, krasne kupanie
 a tie vlny na konci, krasne kupanie 

A ja by som bral kokretne niekde, teda Zadar, Brac, Omis.
 A ja by som bral kokretne niekde, teda Zadar, Brac, Omis.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů