predna naprava
- Nesco
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
predna naprava
Bol som v servise, znackovy Ford, lebo s autom si nemozem "dovolit" jazdit ako do teraz, v zakrutach celkom nedrzi. Mal som podozrenie na tlmice. No bol som prekvapeny, ked mi povedali ze tlmice su este dobre, vraj treba vymenit len lozisko na LP kolese a tycky stabilizatora riadenia na lavej strane a spravit geometriu. Vraj zla geometria ma vlyv aj na zadnu napravu. Aky mate na toto nazor? Mne sa to nejako nepozdava. Aky vplyv ma predna naprava na plavajuci "zadok"?
FF Combi 1.4 12/98
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak lozisko ale geometrie mozna jo protoze vlastne ty kola se pretahujou kam pojedou a kdyz se jedno dostane na kluzci povrch tak to druhe si to auto pretahne k sobe a naopak . nevim jestlim jsem to vysvetlil dobre ale kdyz jsem jel s autem co melo blbou geo , a vjel na prechod , tak na barve ty kola ujely musel jsem pootocit volant a kdyz jsem vyjel tak se chytlo to druhe a musel jsem volant zase pootocit .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Test driver
Nesco...Nakolko maju nase auta nezavisle zavesenie zadnej napravy,je potrebne robit geometriu nie len prednej napravy,ale aj zadnej.Z toho vyplyva,ze pokial mas "rozhasenu" geometriu na zadnej naprave,moze to sposobovat problem,ktory nazyvas "plavajuci zadok".Kolesa maju nedostatocny kontakt s vozovkou a trpia tym jazdne vlastnosti.
- Nesco
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pema01
- Nováček
- Nesco
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- pema01
- Nováček
Na reklamáciu sa chystám v auguste, doklad z geometrie nepustí. Zistil som to až teraz a čas budem mať až tak za týždeň. Keď som ju dával robiť povedali mi, že deby bol nejaký problém mám sa staviť. Po skúsenostiach so servismy myslím, že sa to budú snažiť hodiť na inú závadu ale uvidím. Možno prekvapia.
FORD FOCUS 1.4 16V HATCHBACK 55 KW, modrý r.v. 1999
-
- Test driver
Ano.Chodievam do Banoviec,lebo tych babrakov z TT nemozem ani cititNesco píše:Vdaka za odpovede, vidno ze viete o com hovorite. Celkom ma prekvapilo, ye vo forde mi nechceli robit geometriu yadnej napravy. Inac, nemam dobrz pocit z fordu v ZA.
Zirafak---: Ty chodis do servisu v Banovciach?

Pema01....ty riskujes zivot svojho FOFO servisovanim v Trnave?Drzim palce s uplatnenim tej reklamacky,ale neviem,neviem,ci uspejes..

- pema01
- Nováček