Jaká ALu kola?
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ještě takový mini dotaz... tam u těch Dezentů F píšou nějaký titanový lesk... vy co jste mi posílali ty fotky máte taky titanový lesk, nebo je to nějaký starší stříbrný model...
Můj Focus je totiž taky titanovej (šedá metalíza), tak abych neměl celý auto titanový...
Jinak budu asi kupovat přes nejlevnejsipneu.cz ... Pokud máte někdo nějaké špatné zkušenosti, tak napište...
A kdyby někdo věděl o nějakém dobrém pneuservisu na Praze 4, tak se taky podělte:o)
Můj Focus je totiž taky titanovej (šedá metalíza), tak abych neměl celý auto titanový...

Jinak budu asi kupovat přes nejlevnejsipneu.cz ... Pokud máte někdo nějaké špatné zkušenosti, tak napište...
A kdyby někdo věděl o nějakém dobrém pneuservisu na Praze 4, tak se taky podělte:o)
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To jsem tak nějak pochopil, nicméně mě zajímalo, jak to ve skutečnosti vypadá a zda hide a stehňák ty kola mají také v titanovém lesku.. jestli se třeba dříve nedělaly stříbrný a oni mají stříbrný a mně teď přijdou nějaký tmavší, víš:o)gumik píše:Titanový lesk to je jako když je to zaprášený od prachu z brzdových destiček s tim rozdílem že se to leskne. Sou prostě tmavší než ty stříbrný.