Překódování imobilizéru FF z bazaru
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Překódování imobilizéru FF z bazaru
Uz po vas nekdo chtel bezpecnostni kartu pri kopirovani klice?
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je rachot.....po tom cos napsal že k defed locku se dávaj jen tři klíče, jsem se šel juknout na ty náhradní co mám schovaný (3ks) a jeden je jinejzewl píše:JozkaBlack: Pokud bych ho zlomil, tak si ho necham a pri prodeji ukazu, ze je zlomeny, ze jsem si ho nenechal pro pozdejsi kradez. A ze se k Defend Locku davaj 4 klice, to slysim poprveK fofu jsem dostal jako ty, jeden s dalkou a jeden obyc.
edit: mrkni sem , cituji:Zákazníkovi bude vyplacena výše uvedená částka, jestliže předloží vyhlašovateli programu následující podklady:
* odevzdá originální bezpečnostní kartu k mechanickému zabezpečovacímu zařízení DEFEND®-LOCK, stejně tak všechny 3 klíče od zámku, popř. potvrzení od pojišťovny, že tak již učinil na její půdě.
Pelen: No já s nima (s Fordem Podbělohorská) mluvil jen po telefonu o překódování a nic mi o kartě neřikaly
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
JozkaBlack: no bych z toho mel asi blby pocit vedet, ze mam od DL jen dva klice a treti klic neni ztraceny, ale ma ho uplne cizi clovek
Nastesti v tvem pripade asi ten dotycny muze mit klid, nepredpokladam, ze bys mu sel slohnout auto
Ale je to kazdopadne od bazaristy hruba chyba dat nekomu cizi klic