pomoc zamčené auto
- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamykáni
A nebo si zvykneš a stále budeš stahovat okýnko jako já.Už to dělám u každého auta které řídím   

- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
no, k tomu stahovani okynka... Kdyz nastartuju a jdu ven z auta, mam k tomu jediny duvod -> skrabani ledu z oken. Cili tohle delam pouze v zime. A v zime nechci namahat motorky stahovani oken, protoze muzou byt pres noc primrzla. Takze pro me stahovani oken nema cenu. Ale zatim jsem to neresil, dvere jsem zabouchaval, skrabal a cekal, kdyz to cvakne, zatim nic  

- 
				Capko
- Nováček 
Re: pomoc zamčené auto
Ako vidím aj mňa postihla táto choroba menom ”samozamykanie”. Včera odchádzam od svokry s malým človekom v autosedačke, naštartujem a idem škrabať sklo. Zrazu cvak a bolo to v prdeli! Od boha štastie že som mal búraný zadok a zle mi zaviera dvere a niekedy ostanú otvorené, tentokrát ostali. Toto sa samo stalo pri naštartovanom aute   ! Mám osme auto ale toto mi robí len FOFO. Odteraz skrabem s otvorenými dverami.
 ! Mám osme auto ale toto mi robí len FOFO. Odteraz skrabem s otvorenými dverami. 
Neviete niekto o nejakom riešení, reset jednotky centrálu alebo niečo podobné? Určite to bude mať niečo s výmenou informácie otvorené vs. zatvorené z motorčekov.

! Mám osme auto ale toto mi robí len FOFO. Odteraz skrabem s otvorenými dverami.
 ! Mám osme auto ale toto mi robí len FOFO. Odteraz skrabem s otvorenými dverami. Neviete niekto o nejakom riešení, reset jednotky centrálu alebo niečo podobné? Určite to bude mať niečo s výmenou informácie otvorené vs. zatvorené z motorčekov.
Ford Focus Combi, Ghia, 1,8 TDDI & chip, 2000, 205000km
						- -Ladis-
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš alarm s GSM ovládáním, pak kromě zjištění polohy auta můžeš auto i pomocí SMS ovládat. Jedno z ovládání je i zamčení/odemčení.
Takže než investovat nějakou sumu do hledání příčiny problému a čas do odstraňování (rozebírání dveří), stačí si nějak zabezpečit auto s GSM modulem a jako druhou mouchu jednou ranou tím vyřešíš i to samozamykání - pokud ovšem v autě nenecháváš i mobil. Ale to už se dá naučit, že v zimě nastartuješ a škrabat okna jdeš s mobilem v kapse
 - pokud ovšem v autě nenecháváš i mobil. Ale to už se dá naučit, že v zimě nastartuješ a škrabat okna jdeš s mobilem v kapse   

Mě to ještě nepostihlo, ale je fakt, že po přečtení těchto příspěvků už od začátku, co auto mám, zásadně v autě klíče nenechávám

Takže než investovat nějakou sumu do hledání příčiny problému a čas do odstraňování (rozebírání dveří), stačí si nějak zabezpečit auto s GSM modulem a jako druhou mouchu jednou ranou tím vyřešíš i to samozamykání
 - pokud ovšem v autě nenecháváš i mobil. Ale to už se dá naučit, že v zimě nastartuješ a škrabat okna jdeš s mobilem v kapse
 Mě to ještě nepostihlo, ale je fakt, že po přečtení těchto příspěvků už od začátku, co auto mám, zásadně v autě klíče nenechávám

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- 
				chmelko
- Test driver 
Ladis, máš funglovku...ak by sa to stalo u teba...to už by mohol ford fakt zabalit 

- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by bylo super si namontovat alarm a nechat klíče a telefon v autě...  

- -Ladis-
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
To je pravdachmelko píše:Ladis, máš funglovku...ak by sa to stalo u teba...to už by mohol ford fakt zabalit

Na druhé straně nutno dodat, že nechávání klíčů v autě a zabouchnutí dveří ve mě vždy vzbuzovalo jistou dávku nejistoty a "divných" pocitů.
Takže místní fórum ve mě tuto paranoiu jen umocnilo a ubezpečilo, že něco takového je opravdu reálné. Takže klíče v autě raději nenechávám. Alespoň si nezvyknu na něco, na co bych poté, co nebudu mít "funglovku", musel odvykat

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- -Ladis-
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
Tak to už by ti vážně nebylo pomociKota píše:Tak to by bylo super si namontovat alarm a nechat klíče a telefon v autě...

Pokud něco zapomeneš, pak se prostě nedá nic dělat.
Spíše jsem chtěl naznačit možný směr řešení problému, kdy v zimě potřebuješ mít nastartované auto a jít ven seškrabávat okna.
V takovém případě, pokud si ten mobil nezapomeneš, to je řešení

ale jak se říká: "Když je blbá hlava, trpí celé tělo". V tomto případě by trpělo fest, až by běhalo a shánělo jak otevřít zamčené auto
 ale jak se říká: "Když je blbá hlava, trpí celé tělo". V tomto případě by trpělo fest, až by běhalo a shánělo jak otevřít zamčené auto   

- Nezmar
- Nováček 
tak,že zdravím všechny Focusaky a přídávam se taky.Je to asi 14 dní když tak sedím (na štěstí)v autě ,nastartované a odmrazoval sem okna přední aj zadní a včííl to došlo CVAK a byl sem zamčeny,samozřejmě sem se odemknul,ale byt tak venku tak sem v řiti.

<div><u><strong>Ford Focus GHIA  1.8 hečbon r. 1999  silver</strong></u></div><br>
						- Písař
- Junior 
Moje ženská mělo blbej zvyk  Aby nemusela zamykat,tak vždycky zamkla přes páčky ve dveřích a pak práskla dveřma
 Aby nemusela zamykat,tak vždycky zamkla přes páčky ve dveřích a pak práskla dveřma  Dvákrat se jí to vymstilo
 Dvákrat se jí to vymstilo  Naštěstí jsem ji to už odnaučil
 Naštěstí jsem ji to už odnaučil  Alespoň doufám
   Alespoň doufám 

Aby nemusela zamykat,tak vždycky zamkla přes páčky ve dveřích a pak práskla dveřma
 Aby nemusela zamykat,tak vždycky zamkla přes páčky ve dveřích a pak práskla dveřma  Dvákrat se jí to vymstilo
 Dvákrat se jí to vymstilo  Naštěstí jsem ji to už odnaučil
 Naštěstí jsem ji to už odnaučil  Alespoň doufám
   Alespoň doufám 
- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
To jde u dveřích řidiče udělat? 

- Písař
- Junior 
Nevím jak u FoFa,ale u jinejch aut to šlo úplně v pohodě