Doba stejná, celoroční svícení také, H4 ještě vůbec neměněné, výměna pouze brzdových žárovek a obou současně.bofi píše:Divím se.Já mám FoFo nějakých 20 měs. a ještě jsem neměnil žárovku (žádnou , nejen H4).A to od jakživa svítím celoročně .Možná mám štěstímpsdesign píše:No co já mám zkušenosti s Focusama tak H4 odchází nejvíce. Jinak prdím na to a jakmile mi raskne což je interval tak 3 měsíce tak jdu do Xenonů. JInak záruka na spotřební věci jako jsou třeba žárovky je dle zákona 1/2 roku
životnost žárovek H7
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- veba
- Junior
- hide
- Pokročilý
Krátkou životnost mají jenom H7, ne H4. Ty sem měl na starým autě 5 let bez výměny. O H7 je to všeobecně známé, mají lepší svítivost, ale menší plochu, takže se špatně ochlazují a praskají. Je to konstrukční vada. Doporučují se žárovky pouze s UV filtrem. A ty stojí i 300,- za kus !!!!
Jinak prý světla časem zežloutnou.

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Bacha na -body!!! Dávám parkovačky, jen když fakt stojím, třeba před křižovatkou nebo před přejezdem. Pak při rojezdu musím hned potkávací zapnout.ondora píše:Mám auto rok a ještě jsem neměnil. Pokud stojím, nebo jedu pomalu, vypínám potkávací světla, protože nápor vzduchu není pro chlazení žárovek dostatečný.
- Ahmed
- Test driver
- scooter_x
- Nováček
- Vody
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem H4 měnil jednou, jinak ta druhá je tam už dva roky, pak jsem měnil jedno brzdový světlo vzadu. Zlatý fokusy, soused s fóbií mění každej měsíc. No ale největší síla - včera jsem potkal v protisměru Peugeot 407 ještě s převozníma značkama a nesvítilo mu jedno světlo. Si říkám že je špatný už z fabriky. Holt ty moderní elekrický frantíci nestojí za nic, jo zato starý peugeoty co končily na 6 nebo 5 byly super autíčka (teda vyjma 206). Co se dělají 307 tak to jde z kopce. O renaultu se radši nebudu vyjadřovat, když slyším o investicích do lagun tak si říkám že kdybych každej měsíc kupoval převodovku do focuse tak jsem na tom ještě dobře.
Ford Focus 1.6 16V Ambiente 11/1998
- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to byly taky jedny z důvodů, proč jsem se při pořizování rodinného přibližovadla přeoriento val na Fofo. původně jsem totiž uvažoval o Laguně v kombikuVody píše:..... Holt ty moderní elekrický frantíci nestojí za nic, jo zato starý peugeoty co končily na 6 nebo 5 byly super autíčka (teda vyjma 206). Co se dělají 307 tak to jde z kopce. O renaultu se radši nebudu vyjadřovat, když slyším o investicích do lagun tak si říkám že kdybych každej měsíc kupoval převodovku do focuse tak jsem na tom ještě dobře.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Test driver
Jj, ve Fábiích žárovky kvůli přepětí odcházejí jedna za druhou. Škodovka kvůli tomu začala dělat odporové vedení ( kus drátu s vysokým odporem ), které se připojí před žárovku a umí eliminovat přepětí. Ale co je nám do Fábií. Za osm měsíců jsem žárovky neměnil a celou dobu svítím ve dne v noci.hide píše:No Fábia má prej hlavně nějaký problémy s přepětím.