UcuLeLembo píše:Pro Mošáka: hele,můžeš změnit hlasování na to že se hlas může měnit,budeš tak mít aktuálnější přehled kdo dorazí.Třeba hodně z těch co dali že se pokusí už mají jasno a dorazí 100%

Já myslel dát jen Povolit změnu hlasu tzn. že když teď dám že nepojedu tak vzápětí to mohu změnit na to že 100% dorazim a platí pouze ta poslední volba
  Já myslel dát jen Povolit změnu hlasu tzn. že když teď dám že nepojedu tak vzápětí to mohu změnit na to že 100% dorazim a platí pouze ta poslední volba  

nejblíž vaším směrem je třeba Mnichov
 nejblíž vaším směrem je třeba Mnichov  

počítáme s tebou
 počítáme s tebou  se těším až uvidím tvoje autí
 se těším až uvidím tvoje autí 

. Dozente tam nekdo toho tuning polaka - ma to kousek
. Dozente tam nekdo toho tuning polaka - ma to kousek  (myslim toho co zakladal vlakno Zloty Focus ci jak se to jmenovalo) ...
 (myslim toho co zakladal vlakno Zloty Focus ci jak se to jmenovalo) ...

můžu zapracovat na novém kamarádovi bude li chtít
  můžu zapracovat na novém kamarádovi bude li chtít  vizitku mu dám a uvidíme
 vizitku mu dám a uvidíme 

JJ, jestli muzu poprositkasi píše:to ClairVOYanT u nás před barákem stojí krásný zlatý sedan ale luxusní chceš foto
vizitku mu dám a uvidíme
 . At tu nejsem tak sam
. At tu nejsem tak sam  . U nas ve meste se taky ukaze obcas zlatej sedan. Dalsi dva zlataky vidam nepravidelne kolem Berouna. Ale nikdy jsem nikoho z nich nechytil :-/
. U nas ve meste se taky ukaze obcas zlatej sedan. Dalsi dva zlataky vidam nepravidelne kolem Berouna. Ale nikdy jsem nikoho z nich nechytil :-/
ClairVOYanT píše:JJ, jestli muzu poprositkasi píše:to ClairVOYanT u nás před barákem stojí krásný zlatý sedan ale luxusní chceš foto
vizitku mu dám a uvidíme
. At tu nejsem tak sam
. U nas ve meste se taky ukaze obcas zlatej sedan. Dalsi dva zlataky vidam nepravidelne kolem Berouna. Ale nikdy jsem nikoho z nich nechytil :-/

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti