Ano,můj focus je i majitelem palubního počítače,a myslím,že to má souvislost s digiklimatizací,i když už se tu X-krát uvádělo,že ford je co se týče výbavy nevyspitatelnýmartinus píše:Vsichni co mate digi klima mate i palubni PC? Ja ho nemam

Ano,můj focus je i majitelem palubního počítače,a myslím,že to má souvislost s digiklimatizací,i když už se tu X-krát uvádělo,že ford je co se týče výbavy nevyspitatelnýmartinus píše:Vsichni co mate digi klima mate i palubni PC? Ja ho nemam

jak to? Ja myslel, ze teplotni cidlo BC je vpredu na venkovni teplotu (coz jsem si myslel, ze nema nic spolecneho s digi klimou). Digi klima ma prece svoje teplotni cidlo tam, kde ma manual prepinace A/C a vnitrniho okruhu kvuli vnitrni teplotechmelko píše:digiklima využíva teplotné čidlo BC,ale ak sa zamyslím, samotný BC nepotrebuje, takže teoreticky je to fakt možne

Potom digi klima bez BC byt nemuze, protoze kdyz auto nema BC, nema venkovni teplotni cidlo, ne?
 Potom digi klima bez BC byt nemuze, protoze kdyz auto nema BC, nema venkovni teplotni cidlo, ne?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů