Kupa FoFoII 1,8 tdci

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
bluepeter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Kupa FoFoII 1,8 tdci

Příspěvek od bluepeter » 30.01.2008 08:07

Zdravim vsetkych fokusakov , na 100% je rozhodnute ze mojim dalsim autom sa v aprili stane jazdene FOFO II 2005-2006 1,8 tdci , sice plan bol pred tym FOFO II 2,0 tdci ale je ich problem zohnat a su aj dost drahsie . Nikdy pred tym som diesela nejazdil a nemam ani moznost nikde vyskusat 1,8 tdci . Rad by som pocul nazor ludi co taketo auticko maju , chcel by som vediet ci je ten motor 1,8 tdci (115) ps dostatocny pre take auto. Je mi jasne ze z bodu A do bodu B ma to dovezie , len by som rad vedel ci nema problem predbiehat pri vissich rychlostiach a ci ma este nejaku dinamiku ked je v nom 5 osvob + batozina. Nema nahodou niekto skusenost s tymto predajcom http://www.wensauer.com je to kusok od hranice . Vopred diky za akekolvek postrehy a rady . Dufam ze coskoro sa k vam pripojim ako dalsi hrdy majitel FOFO II

maverick
Pokročilý
Pokročilý

1.8 TDCI

Příspěvek od maverick » 30.01.2008 08:21

U toho predajcu som bol pozriet ked som chcel kupit takeho focusa ako popisujes. Mal ich tam vtedy asi 120 kusov, vsetky rovnake motory aj vybavy, lisili sa iba farbou. Predajca povedal ze tie auta su zo spanielska z letiskovej pozicovne. Kazde auto malo nejake poskodenie, vacsinou skrabance a odreniny laku az cez nejake poskodenia v interiery. Cim menej poskodeni tym vyssia cena. Ja som si tam nevybral, ale mozno sa tam dalo najst nieco rozumne... Nakoniec som kupil FOFOII kombi 2005 1.8TDCI Mne sa zda to auto celkom v pohode az na niektore detaily, ktore ford nedotiahol. Ale vsetko sa zmenilo po facelifte 2008 - to uz je o niecom inom. Dynamika motora je postacujuca ale ked uz chces nieco poriadne tak jedine toho 2.0 TDCI.
FFIII kombi 1.5 110kW

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 30.01.2008 08:23

Vitaj na tomto fore bluepeter.
Skus trosku par dni postudovat toto forum a vsetky potrebne informacie urcite najdes,lebo urcite pochopis,ze nieje mozne kazdemu novacikovi odpovedat na otazky opakujuce sa uz xxx krat.
K bazaru sa snad niekto vyjadri,kto o nom nieco vie,ja osobne skusenost nemam.
Vela trpezlivosti pri citani a stastia pri vybere vysnivaneho auta.

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“