Jo holt původně malý chemik se pozná hned!!!pelen píše:PedroH, to si trochu pamatuji z mladi. My, co jsme michali "zapalne latky a vybusniny", my jsme potrebovali pravy opak.
Hašení motorového prostoru
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- cage
- Pokročilý

Hašení mot.prostoru
Tak jsem si dnes pořídil tuhle věcičku,je to 2kg a doufám,že ji nebudu nikdy potřebovat 
- Přílohy
-
- P1060073.JPG
- (65.36 KiB) Staženo 214 x
-
- P1060071.JPG
- (65.91 KiB) Staženo 207 x
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- cage
- Pokročilý

Hašení mot.prostoru
Tak to v pohodě vlezlo do zadní kapsy:
- Přílohy
-
- P1060076.JPG (71.86 KiB) Zobrazeno 3965 x
-
- Ten plastový kryt jsem musel vyšroubovat ven.
- P1060077.JPG (75 KiB) Zobrazeno 3384 x
-
- P1060080.JPG (85.63 KiB) Zobrazeno 3384 x
- kasi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je dobrý
pěkná skovávačka a pasuje přesně 
je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- canndale
- Zkušený

jo, toto je presne dilema ze kam umiestnit hasiaci pristroj.. tiez ho mam v kufri, v pripade poziaru by som vsak asi nestihol ist von, otvarat kufor a snazit sa nieco urobit :/
idealne by bolo umiestnenie v dosahu vodica.. pod spolujazdcove sedadlo spredu to dat nechcem, aby sa v pripade kolizie nevymrstil dopredu, myslim ze 2kg hasiaci pristroj by dokazal urobit vellku neplechu... nemate nejake napady s umiestnenim v dosahu vodica?
idealne by bolo umiestnenie v dosahu vodica.. pod spolujazdcove sedadlo spredu to dat nechcem, aby sa v pripade kolizie nevymrstil dopredu, myslim ze 2kg hasiaci pristroj by dokazal urobit vellku neplechu... nemate nejake napady s umiestnenim v dosahu vodica?
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hmm,myslel jsem leda do zadní kapsy od přední sedačky,ale 2kg hasičák už nebudě žádný tintítko.Já mám obsah 750 ml a zase tak těžký není.Je pod sedačkou spolujezdce.Je obalen suchým zipem a tím přilepen k podlaze.Když luxuji,mám problém ho vyndat.V případě nehody si nemyslím,že by se nějak extra pohyboval.....ťuk ťuk ťuk
- canndale
- Zkušený

- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
já mám hasičák pod sedačkou spolujezdce, a jen ho vytrhnu z pružinového závěsu. Nechci jít až do kufru.
Dovedete si představit co všechno by bylo třeba udělat?
Krom jiných věcí, jako dohlídnutí na to aby děcka v panice nevletěla pod projíždějící auto, volání 150,
otevřít kufr, vyházet všechny věci z dovolené (počítám s tou nejblbější alternativou) abych vydoloval hasičák.
Vlastně ještě blbější by bylo něco fakt těžkého v kufru.
Dovedete si představit co všechno by bylo třeba udělat?
Krom jiných věcí, jako dohlídnutí na to aby děcka v panice nevletěla pod projíždějící auto, volání 150,
otevřít kufr, vyházet všechny věci z dovolené (počítám s tou nejblbější alternativou) abych vydoloval hasičák.
Vlastně ještě blbější by bylo něco fakt těžkého v kufru.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- cage
- Pokročilý

hašení...
Se teda přiznám,jezdím něco přes 25 let a nikdy jsem hasičák sebou nevozil a ani jsem naštěstí nemusel hasit,ale ted jsme měli školení a promítali nám videa ohledně požárů,tak jsem si ho pořídil,bylo mi řečeno,že ty menší hasičáky do 1kg nebo spraye stojí v podstatě za prd,navíc když Vás chytne rakušák,nebo němec,že nemáte na hasičáku dobu platnosti tak jako kdyby jste ten hasičák neměli.Otázka umístění TO JE OTÁZKA,záleží proč třeba začne hořet,když do Vás třeba někdo zepředu napálí tak tak ten hasičák už ve předu asi ani nenajdete,ale to bych tady nechtěl rozebírat,beru to tak,že teď jezdím s lepším pocitem,že mám v autě aspoň nějakou prevenci. 
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: hašení...
Já teda navim,ale ten co mám těch 750 ml je kupovaný v krámu v baráku hasičů s hasicí technikou a mám pocit,že tam i je to datum.Mrknu na to....
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám datum kdy má jít na revizi a mnohem pozdější datum, kdy má jít na výměnu náplně. Už si je nepamatuji z hlavy.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz