Magic: stale na trhu funguje nabidka a poptavka. Cili reci, ze je neustale plno, jsou irelevantni. Stale plati moje drivejsi domluva s Varechou
A k planym recim... Myslim, ze ja tu rozvijim konstruktivni debatu jejiz vysledkem budou (doufam) folie a to za cenu takovou, ktera by se tezko shanela, pri zachovani kvality. Neplacam tu jenom reci typu: "kdo chce jeste objednat folie atd."...
Mimochodem pro ostatni, kteri nechapou, o co jde. Magic je prostrednikem mezi p. Varechou, ktery folie fyzicky dela a potencionalnimi zakazniky. Magic folie nedela, pouze dohazuje ksefty p. Varechovi. Proto jsem chtel Magice obejit a jednat primo s p. Varechou, protoze pokud p. Varecha a Magic maji na svych webech stejnou cenu, tak lze selskym rozumem usuzovat, ze Magic to zadarmo nedela a ma z toho provizi. Proto jsem jednal primo s p. Varechou, abychom se vyhnuli nejakym dalsim provizim a pripadna provize Magice by byla nasi slevou
Proto bych uvital, aby toto vlakno zustalo nekomercni a Magic si sve inzeraty zadaval v komercnich vlaknech, kde si myslim, ze ma (bude mit) prostoru habakuk