Jo mel jsem 105 s motorem z fačka a to bys nevěril co to dokázalo.dělala krásný kolečka na asfaltěpbjun píše:Tak jde vsechnojenom jde o to kdo to udela
Ale taky pocitej s trosku jinaci spotrebou nez si zvykly a jestli si nikdy nejezdil s karburatorovym autem tak si toho moc neuzijes
Holt karbec je vysoka spotreba super reakce motoru a podobne ale taky RJ hlida aby motor nechcip, karbec to neumi takze kdyz pridas blbe tak to proste chcipne a podobne... Taky sem si tim prosel... Na fieste taky byla elektronika kterou sem vsecku vyhazel a nahradil karbcem
Ale trvalo to dlouho nez se auto vubec rozjelo a este dyl nez sem odstranil skubani motoru a podobne a kdyz uz sem auto odladil tak slo do sveta
Ale porekadlo objem nicim nenahradis tady plati... Kdys vedle sebe postavis fiestu 1,1 600kg 80koni a fiestu 1,3 600kg 80 koni tak vzdycky vyhraje 1,3 i pri stejnem vykonu...
To jo nopbjun píše:My sme meli tez doma takou zvlastnost... Skoda 125L dovoz z nemec origo 5ti kvalt, origo spojlery origo stresni okno a origo plnynakTaky umela hezky litat
Jen nevim kdo Ti tu upravu na fofo na karbce udela tady uz to neni jen tak vyhazet strikacku vsecky cidla, vyhodit saci parozi a vyrobit nove ktere bude mit vsecky saci casti stejne pro vsechny valce idealne na pc seridit oba karbce aby davaly naprosto stejne mnozstvi paliva jinak se nici motor a taky co s bagama a taky co s ABS? toto vsecko je treba resit... Na toto je idealni nejake stare auto ktere tyhle veci nema
Vždyt ti někdo odpovídal,že ten typ bez váhy se vyráběl.No já když dal na sví auto sp filtr,tak se to nejdřív "hádalo" ona si to časem RJ přehodnotí a pojede to čímdál víc,jen se nesmíš bát na něj šlápnout (ale ohleduplně na okolí).Já si ho už naučil a jezdí jak drak.pbjun píše:No nevim, ja sem sport. filtr dal, tedka shanim klapku na kere bych si vyzkousel co to udela a uvidime... Zatim mam celkem pozitivni pocity, vykon nevim jestli stoupl, lip se to vytaci spotreba zustala zhruba stejna... Takze zpatky ke klapceDival sem se na ty schemata a podle nich by se klapka mela daleko vice otevrit nez pred upravou... Jinak este by me zajimalo jak je to u 1,6 s tou vahou vzduchu protoze ja sem ji fakt nenasel
upozornuji ze mam zetec se a ne zetec s ktery ma klapku primo na privodni trubce
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů