a ted koukam že sem napsal vym místo vim...hups...

spolahlivo sa to da zistit ak nadvihnes koberec a vyskusas miesto na rezervu ci tam nie je voda mne uz zhrdzavel zdvihakAda píše:Po přečtení tohoto vlákna jsem po "každém" dešti koukal do kufru a žádné zatékání jsem nenašel. Trochu tam nakapalo při otevření třetích dveří.
ja parkujem jemne sikmo ale zatekalo to aj ked som parkoval inde po poslednom dazdi suchomarek78 píše:Kua tom mas zvlastne....neparkujes nahodou nejak nakrivo (obrubnik, na kopci....) mne do FF1 zatecie ked mam pravu stranu vyssie ako lavu
Lepsi je na to strikat hadici s vodou nebo vapkou a nemusis vyhazovat silene prachy za odreni laku v mycceTomy píše:Ford News : " Od února k novému Focusu každý zákazník dostane zadarmo jako bonus pláštěnku, deštník a holínky " To se pak všichni uživatelé Focusů budou strojit před nastoupením do auta jako Abrahám, když nastupoval do Velorexu ve filmu "Vrchní-prchni!"![]()
A teď vážněji. Co takhle skolpit zadní sedadla, zajet do myčky, objednat si dlouhej intenzivní program mytí, v myčce si přelízt dozadu do kufru a koukata hledat kudy to teče. V práci jsme takhle našli, kudy nám teče do bourané Felicie.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů