Pokud se mi ztratí poklice tak jdu za tebou

Jo až bude vhodná doba tak se domluvíme, třeba se přidají i další Ostraváci aj.

Helloween je správně!r0mik píše:cajda: a odkud z vyskovic? ja bydlim kousek od Racka, hned barak vedle pivnice u Jiříka
jinak k te pisnicce v tom videu.. pisnicka znama, v refrenu "judas judas"..tak mam ted v hlave bordel zdali je to judas priest nebo helloween :-/ a taky uz to vypada akcneji, jeste par zaberu a budes moct udelat sestrih ve stylu zacatku kobry11
JJ, to vůbec nezní špatně. Taky to nemám moc daleko, sice jak jsem byl naposledy v Lodi (12.12.), tak mi dva dny na to doktor vytahoval krev z kolena a vánoce jsem opět jen relaxoval, ale já se toho nebojímFOCKI píše:to Cajda: říkal sis o to![]()
to r0mik: já jezdíval taky do Výškovic, kousíček za Kotvu- 3 roky. Občas ještě zabrouzdám do Lodi na pizzu s kolegamaže by menší srázek u bowlingu?
btw: racek- není to sport bar?
Njn, neni cas na hrdinstvi. Ale na nejakej srazek brzo zas urcite prijedu jestli nejakej bude... Jinak auto ted mam v hruznem stavu. Zaprasene zevnitr, zaprasene zvnejsku, nejakej ten skrabanec pribyl a kdovico jeste na co jsem jeste neprisel... No fuuuj to bude na jare prace s tim zasSkubi píše:hele návrat ztraceného syna
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů