Prosím místní, pokud se připojí, aby navrhli případné místo či restaurační zařízení
 Prosím místní, pokud se připojí, aby navrhli případné místo či restaurační zařízení   
   My jezdíme do Horního maršova restaurace Na kopečku, bo tam dobře vaří a čepují Budvar
 My jezdíme do Horního maršova restaurace Na kopečku, bo tam dobře vaří a čepují Budvar  

a jo kujva zapomnělMira píše:ja zase tipuju, ze mluvi o stejnem kopecku, kdyz jsou to brachoveti se musi hezky doplnovat, ze kluci

urcite ten kraj oba dobre znaji

Mě se líbí na tý Dvoračce, jak jsem ti psal http://www.sweb.cz/dvoracka.trutnov/ . Vaří tam skvěle, pít se tam dá taky slušně (točený pitoObake píše:To Radek : Jestli víš o nějaké retauraci v Trutnově, kde se dá pojíst a popít, tak se ozvi
 ) a parkoviště tam je taky - no, zdá se mi, že stejně není potřeba moc velký
 ) a parkoviště tam je taky - no, zdá se mi, že stejně není potřeba moc velký  .
 .

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů