Prodejci Fordu
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem měl asi štěstí na lidi , když jsme tohle řešily před rokem, tak jsem právě Charouze kvůli chování prodejce hned v zárodku vyřadil a koupil auto v Auto palace na Spořilově a asi jsem měll štěstí na prodejce a dodnes ,když se tam stavím na prodejně a jdu okolo tak mě pozdraví a zeptá se jak mě auto slouží a jestli něco nepotřebuju.
S těmi náhradními díly je to asi problém , např.boční plastové lišty na Fokuse, Fiesty v současné době 55 dnů!!!!
S těmi náhradními díly je to asi problém , např.boční plastové lišty na Fokuse, Fiesty v současné době 55 dnů!!!!
- fifa
- Nováček
a
Prodejce je ochotny az kdyz mate o urcity vuz zajem
.Ale na druhou stranu musim rict ,ze proskoleny jsou poznaj typ auta
.Ale me jako kupce zajimalo jak je to s kastli jestli je to pozink a najednou mel tolik prace a odesel.A to jsem se ho ptal pred tim na motor a to raci zakecal.Prodejce ktery neumi odpvedet na zakladni veci tam nema co delat.

- TobiZC
- Pokročilý
…a pro doplnění mého předešlého příspěvku: při dnešní návštěvě salónu Ford jsem dostala všechny 3 zbývající demontované díly, v pořádku a zabalené, navigaci i s již nahranou mapou a nastavením v češtině, všechny faktury byly v pořádku opraveny, doplněny a připraveny k podpisu dodatku, kosmetická vada na laku odstraněna, ostřikovače přední i zadní rozmraženy (nestříkalo mi to celou cestu až do PHA), kapalina v ostřikovačích vyměněna, připraven protokol na dodatečné spravení nekvalitně provedeného připevnění zadního podnárazníku (s čímž jsem ani nepočítala), všechno bylo za necelou hodinu vyřešeno. Auto přijmou na opravu podle mojí dohody se servisem. Chmelko ještě jednou poslední DÍK a doufám, že o mě ve smyslu potíží a komplikací nějakou dobu neuslyšíte 

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No Tobi, tak to toto je zase jedna story, ktora mi potvrdzuje moj nazor na Charouze v Prahe (ak som spravne pochopil, tak to bolo u neho). Ja som sa po prvej navsteve u nich (montaz defendlocku) zaprisahal, ze nikdy viac... Hlavne ze to ale dobre dopadlo, aj ked je smutne, ze kym sa nezacnes "vyhrazat", tak nic nevybavis...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- TobiZC
- Pokročilý
Tak ano. Auto je nové a jako takové je v pořádku, zmršily dodatečné práce (resp. nebylo 100% dolehnutí zadního podnárazníku). Myslela jsem původně, že to nechám a spokojila se s vyrovnáním ceny, ale tak sama na to přišla dnes ještě jednou řeč, protokol k opravě byl připravený, tak jsem si řekla, proč to vlastně nenechat spravit (že by tak rychle zafungoval ten vyplněný dotazník
)

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- TobiZC
- Pokročilý
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: