pomoc zamčené auto
- stan
- Junior
mne zacalo auto samo zamykat len tuto zimu a to aj pri 0C, da sa to odstranit ? nebude to slabou baterkou ? lezie to celkom na nervy, ked otvaram musim stat pri klucke a ihned otvorit a aj tak zvysne 3 dvere zamkne, tie potom odistim z vnutra a potom je to v pohode
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- viiki
- Junior
stan píše:mne zacalo auto samo zamykat len tuto zimu a to aj pri 0C, da sa to odstranit ? nebude to slabou baterkou ? lezie to celkom na nervy, ked otvaram musim stat pri klucke a ihned otvorit a aj tak zvysne 3 dvere zamkne, tie potom odistim z vnutra a potom je to v pohode
me to auto udelalo prvni den co bylo doma, ale od te doby nic. Presto kdyz mam auto nastartovane radsi nechavam otevrene dvere (udajne pry asi vasdny central u ridice)
Naposledy upravil(a) viiki dne 20.12.2007 08:45, celkem upraveno 1 x.
- stan
- Junior
Dal si mi odkaz na vlakno do ktoreho som zadal otazku a tam nie je ziadne riesenie, len ako sa dostat do auta a koho volat a ze je to celkom bezne, ale ja som ten problem nemal a uz ho mam a kedze central je elektricky ci to nema suvis so starou baterkou ktora uz mozno v chladne rano nie je taka silna aby podrzala central
- viiki
- Junior
stan píše:Dal si mi odkaz na vlakno do ktoreho som zadal otazku a tam nie je ziadne riesenie, len ako sa dostat do auta a koho volat a ze je to celkom bezne, ale ja som ten problem nemal a uz ho mam a kedze central je elektricky ci to nema suvis so starou baterkou ktora uz mozno v chladne rano nie je taka silna aby podrzala central
promin

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To Stan, ty myslíš jako AKB v autě?
Pokud musíš stát u kliky dveří, abys mohl otevřít auto, tak si nejdřív zkus vyměnit baterku v dalkáči. Tím nic nepokazíš - je to baterka CR2032 3V za asi 85,- (klidně i v OBI, či BAUMAX) Určitě to nebude mít vliv na samozamykání dveří, ale nebudeš muset chodit až ke klice abys otevřel. 

Naposledy upravil(a) Jasio dne 20.12.2007 09:59, celkem upraveno 1 x.
- Stehnak
- Test driver
- stan
- Junior
to jasio: nemam na mysli bateriu v ovladaci, auto otvorim na 100m ale autobateriu, u klucky musim stat aby som stihol otvorit dvere predtym ako ich o5 zamkne, predtym som nemal central na dialkove a otvaral som klasicky klucom, a nezamykalo mi to pri 0 c ale pri -15
- Stehnak
- Test driver
to stan: Uz jasny... (precetl jsem si Tvuj drivejsi prispevek pozorneji
)
Bohuzel Ti teba neporadim. Me se staval (a az bude zima tak nejspis opet bude) presnej opak - auto zamknu dalkovym ale hned se odemkne (blinkry nepotvrdi zamknuti). Ridicovy dvere dalkac proste nazamknul (v lete vzdy, takze urcite to je zimou). Ty mas ale opacnej problem...
Co me jediny napada, je ze se po zmacknuti odemknuti v dalkaci propoji kontakty na zamceni. Ale to asi taky nebude Tvuj pripad, bo rikas ze se auto zamkne, ale to by pri jiz otevrenych ridicovych dverich prave nemelo... Takze chyba bude asig nekde v centralu v aute a ne v ovladaci.
EDIT: Jako prvni bych rozdelal preve ty ridicovy dvere a zkouknul mechanizmus odemykani...

Bohuzel Ti teba neporadim. Me se staval (a az bude zima tak nejspis opet bude) presnej opak - auto zamknu dalkovym ale hned se odemkne (blinkry nepotvrdi zamknuti). Ridicovy dvere dalkac proste nazamknul (v lete vzdy, takze urcite to je zimou). Ty mas ale opacnej problem...
Co me jediny napada, je ze se po zmacknuti odemknuti v dalkaci propoji kontakty na zamceni. Ale to asi taky nebude Tvuj pripad, bo rikas ze se auto zamkne, ale to by pri jiz otevrenych ridicovych dverich prave nemelo... Takze chyba bude asig nekde v centralu v aute a ne v ovladaci.
EDIT: Jako prvni bych rozdelal preve ty ridicovy dvere a zkouknul mechanizmus odemykani...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Ford Mondeo ST 220 2006 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak přesně tohle jsem měl zhruba od Křivky, ale u spolujezdce - cvak cvak a auto odemčenéStehnak píše:...... Me se staval (a az bude zima tak nejspis opet bude) presnej opak - auto zamknu dalkovym ale hned se odemkne (blinkry nepotvrdi zamknuti). Ridicovy dvere dalkac proste nazamknul (v lete vzdy, takze urcite to je zimou). ......

zhruba před měsícem jsem zapomněl zmknout dveře zevnitř, automatický zamknu dálkou a .... cvak, blik a auto zamčené. tak jsem to několikrát vyzkoušel a funguje to jak má ( takže zimou to asi nebude, aspoň teda u mě )

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
kdysi a kdesi jsem tady psal jak se auto zamklo mě - po noční, zima jak v Rusku, kamarádi které jsem měl vézt naštvaní a o ostudě ani nemluvím.........od té doby se mě to již nestalo i když si teda neustále dávám pozor. Škoda ,že jsem přišel o návod jak takhle zamčené auto otevřít..........
kdysi a kdesi jsem tady psal jak se auto zamklo mě - po noční, zima jak v Rusku, kamarádi které jsem měl vézt naštvaní a o ostudě ani nemluvím.........od té doby se mě to již nestalo i když si teda neustále dávám pozor. Škoda ,že jsem přišel o návod jak takhle zamčené auto otevřít..........
Ford Focus 1.8i 16V 115PS 11/98 světle zelená metla.........
))

- Šimi
- Junior
- Kontaktovat uživatele: