Chiptuning TDCi
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na vytoceni motoru az do omezovace by mel byt motor staveny, ale po uprave bude mit ve valcich vetsi tlaky po vybuchu a to muze byt dalsi snizeni zivotnosti.foki píše:a co kdyz je to 1-2-3- do omezovace ?pelen píše: Obcasne vyuziti plneho vykonu snizi zivotnost motoru ......
Psal jsem dotaz na bitpower (moravskoslezsky kraj) na snizeni zivotnosti vice jak pred rokem, bez odpovedi.
Jak dopadl s motorem bocekr?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- karolkopictures
- Zkušený
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Cenu bohuzial neviem, pisal som im mail, ale zatial bez odpovede. U mna to je ale bezpredmetne momentalne, max tak o 2 roky.
Ale na nete som uz pozeral a na nas motor 1.8 TDCi 85kW som dlho nic nenachadzal...az do.... teraz
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=765 Je to vyrobca Raid HP, celkom znama firmicka. Akurat v popise na ich stranke som nasiel v specifikaciach, ze je to pre 1.8 TDCi 85kW ale 250N.m. a my mame 280N.m., tak neviem... Ale malo by to sediet myslim 
Ale na nete som uz pozeral a na nas motor 1.8 TDCi 85kW som dlho nic nenachadzal...az do.... teraz

- karolkopictures
- Zkušený
ja som našiel niečo tu http://www.profituning.sk/html/chiptuning_ford.html
Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
- ostomas
- Nováček
Pokud jedu konstantni rychlosti tak se motor vlivem ciptuningu moc neopotrebovava, ale pri zrychleni to uz muze cvicit se vsim co ma co do cineni s prenosem vykonu na vozovku tedy i s pneumatikami
Zaroven lze rict ze pro zrychleni auta stejnym zpusobem jako pred tuningem potrebuji min otacek, cimz muze klesnout spotreba.
Kdyby jsme vedeli na jakou zivotnost pri danem zatizeni jsou soucastky dimenzovane, ale my to nevime, proto bych se na tuning radsi vybod.
Ja jsem mel fabii 44kW a vyresil jsem to fofem 100kW a myslite si ze dojedu do prace driv? Nedojedu

Kdyby jsme vedeli na jakou zivotnost pri danem zatizeni jsou soucastky dimenzovane, ale my to nevime, proto bych se na tuning radsi vybod.

Ja jsem mel fabii 44kW a vyresil jsem to fofem 100kW a myslite si ze dojedu do prace driv? Nedojedu

- ostomas
- Nováček
Jasne, to byla nadsazka
Samozrejme kdyz chci tak i do te prace dojedu driv, ale myslel jsem ze stejne kdyz jedu prepnu pocitac na prumernou spotrebu a dopadne to tak jak jsem psal. Jeste jsem s tim autem nejel dalku, tak se celkem tesim, hlavne do Nemecka 
Jak jsem mel fabku, tak jsem uvazoval o tuningu z 44kW na 53kW (u duveryhodne firmy, myslim Cimbu v Mlade Bolelavi, delaji bohuzel jen skodovky. Mimochodem se da u nich podivat na prubehy vykonu a kroutaku po tuningu - moc pekne), ale pak jsem usoudil, ze lepsi je to prodat a koupit neco lepsiho s klimcou, atd.

Jak jsem mel fabku, tak jsem uvazoval o tuningu z 44kW na 53kW (u duveryhodne firmy, myslim Cimbu v Mlade Bolelavi, delaji bohuzel jen skodovky. Mimochodem se da u nich podivat na prubehy vykonu a kroutaku po tuningu - moc pekne), ale pak jsem usoudil, ze lepsi je to prodat a koupit neco lepsiho s klimcou, atd.