Koncovka výfuku
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To TobiZC: Koncovka je vééélmi pěkná. Nevím jak to bude s tou montáží, páč FoFo II má konec výfuku ohnutý k zemi. Tak buď to bude rafinovaně vymyšlené, aby to tam šlo nasadit bez násilí, nebo to vymyšlené není a bude se muset řezat. 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- TobiZC
- Pokročilý
Povedlo se mi k celé záležitosti najít pouze jednu větu. "koncovky jsou nasazovací (na objímku)" . Příliš jasno mi to ale do věci nevneslo. O to méně po silverwolfovo komentáři. Takže to nechám asi až to přijde a uvidím, no ne. Buď to půjde, nebo bude zachraňovat foki 

FoFo II. 5D HB, Collection, zelená sublime
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ta koncovka nevyzera zle, ale je prilis kratka. spravna koncovka musi byt dlha aby nebolo vidno ze ide o koncovku. musi posobit akoby bol taky cely vyfuk... to je aspon moj nazorTobiZC píše:...Koncovka je drobnost myslím nejsvízelnější, takže – jak moc velký problém je namontit toto http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc ... 1&start=12 na autí? Respektive, je nějaká šance, že by to zvládla tak normálně šikovná ženská (za předpokladu, že si přečte návod, pohledá info a tak) nebo je to předem odepsaná záležitost na servis a nemám se tou myšlenkou vůbec zdržovat? Pomohl by mi váš názor… (a když už jsem v tom ptaní, nasadit poklice a vyměnit podložku pod PZ je banalita, že ano)… kuju

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
aj můj. 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že z normálního pohledu to bude vypadat dobře. Tohle je foceno prakticky z pohledu a nikdo se TobiZC pod autem plazit nebude ne?
To TobiZC : až to proběhne, tak to prosímtě vyfoť, mně se to moc líbí. Asi do toho půjdu taky, ale vyčkám až na tvůj výsledek. Sorry
To TobiZC : až to proběhne, tak to prosímtě vyfoť, mně se to moc líbí. Asi do toho půjdu taky, ale vyčkám až na tvůj výsledek. Sorry

- TobiZC
- Pokročilý
Ojda, tak to jsem teď na pochybách. Jenže přesně na tuto je dělaný zadní podnárazník. Je tam jakoby trochu vykrojený, jak je vidět i z obrázku. Tak zase aby tam jiná koncovka pasovala…a jak delší? Jako delší pod auto nebo delší přesahem? …
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Delší pod autem
A jiný dělají určitě taky. Tady jde právě o to řezat nebo neřezat. Když řezat, tak tam můžeš dát v podstatě jakoukoliv. Většinou je to jenom nasadit a utáhnout SK páskou. Pokud po uříznutí ti tam zůstane dostatečně dlouhý zbytek výfuku. Pokud ne, zase musíš navařit kus trubky abys koncovku měla na co nasadit. Proto je lepší neřezat a pak nevařit - teda vejfuk. Jinak vařit samozřejmě jo

- TobiZC
- Pokročilý
hmmm, tak řezání a sváření každopádně do výčtu zvládnutých prací tak normálně šikovné ženské tedy nepočítám. To bych musela už patřit do skupiny neobyčejně šikovných ženských a to nepatřím. Navíc to vypadá, že jsem výběr tedy uchvátala a tak asi bude třeba věnovat tomu ještě některý z večerů. Vracím se tedy k vaření (mimochodem koprovka dneska, kdyby tě to silverwolf zajímalo) a koncovkou se ještě budu zaobírat. Díky všem za připomínky.
1,6 Duratec 74 kW/100 k

1,6 Duratec 74 kW/100 k

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- TobiZC
- Pokročilý