Světla pro denní svícení info na 1. strane
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Osobne si myslim ze homologizaciu mat nebudu ale aj tak by som to riskol. Myslim si ze policajti homologizaciu moc neriesia teda este sa mi to nestalo. Hlavne je ze clovek svieti a je ho cez den vidno. Otazne je vsak to ci naozaj svietia dostatocne. Skoda ze sa to neda nikde overit. Inak daju sa tam najst 12 diodove za tiez slusne peniaze. Tie 12 diodove su tam dva druhy 12 a 24 V . Tie 24V su urcene pre kamiony.
FOFO 1.8 Tdci 74 kW r.v. 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Toto bude super,jsem na to zvědav, hlavně na cenu
při solidní ceně ihned nákup a montáž
http://news.auto.cz/bezpecnost/led-svet ... focus.html

při solidní ceně ihned nákup a montáž
http://news.auto.cz/bezpecnost/led-svet ... focus.html

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- robert68
- Nováček
SPDS a slovenka policia
Tak uz je to tady, prislusnici Policie SR mne buzerovali za SPDS. Nez jsem jel na SK, tak jsem se dival na Slovenky zakon, jestli tam jsou SPDS povolene, a nejaky jsem nasel, ale byl to jenom navrh, a ja jsem si myslel ze uz plati
. Hodne jsem je ukecaval, nakonec vytahli zakon, a vysvetlil my to
. Tak jsem sklapl podpatky, a uz jsem se nehadal
. Nakonec jsme se domluvili na "reseni prestupku dohovorem". Dobra to skusenost.

robert.68, ford mondeo combi care trend 2003, 2,0 TDCI, silver

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: SPDS a slovenka policia
Jojo,není nad to,když jsme ta jednotná a ucelená Evropa konečně.Ale jedeš za našimi bratry a abys studoval zákoník co se smí a co ne...A to nejen na Slovensku.Všude jsou nějaký perličky....
-
- Pokročilý
Jako že jsou SPDS na Slovensku nelegální? To je přece nemuselo zajímat ne? Auto je registrovaný v ČR, tedy je homologované podle platných technických zákonů v ČR. Kdysi byla u nás povinnost mít na autě zadní zástěrky, to když k nám přijdel cizinec s autem na návštěvu, tak si je přece taky nemusel domontovávat, aby auto odpovídalo našim předpisům.
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
to Ferino: ked je auto homologovane a registrovane v CZ neznamena, ze v inej krajine ta nemozu buzerovat
Potom by sa vlastne autom za hranice nesmelo. To je to iste, ako ked mate bodovy system a ten plati nie pre obcanov CR ale na uzemi CR cize aj pre mna a ostatne narodnosti.
Ale je pravda, ze jednotnost by neuskodila ked uz mse v EU.
Potom by sa vlastne autom za hranice nesmelo. To je to iste, ako ked mate bodovy system a ten plati nie pre obcanov CR ale na uzemi CR cize aj pre mna a ostatne narodnosti.
Ale je pravda, ze jednotnost by neuskodila ked uz mse v EU.
Pravě ,že je to zajímá,to co platí v CZ,nemusí platit na SK (myslím tím doplňkovou výbavu) a jak píšeš s těma zástěrkama ,spíše to PČR tolerovala a když by se nějakej policajt chtěl vyřádit ,tak mohl někoho opálkovatFerino píše:Jako že jsou SPDS na Slovensku nelegální? To je přece nemuselo zajímat ne? Auto je registrovaný v ČR, tedy je homologované podle platných technických zákonů v ČR.