no baner sice zůstane, ale nedostanu se do galerie členů tak jako teď, bych řeklJiri02 píše:To je tim, ze mas moc dlouhy podpis. V podpisu je m.j. kod odkazu na Jasiovu stranku s flashovou animaci. Je sice efektni, ale pro zdejsi forum neni potreba. http://www.volny.cz/jasiomen/flash.htm . Pokud jej z podpisu odstarnite, na vzhledu podpisu to nepoznate, ale ziskate misto na odkaz o spotrebe.
Dale je tam odkaz na hybajici se obrazek (GIF): http://img407.imageshack.us/img407/2353/squadronhp0.gif . Ten je videt u podpisu.
Mnoho zdaru!
Ruzne evidence spotreby a nakladu
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý

- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no, ale mám jen ikonu
jsem se dneska donutil, abych to tam naflákal

jsem se dneska donutil, abych to tam naflákal
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Blodiac
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Blodiac: zkus si spocitat spotrebu, kdyz v pulce nadrze vezmes 6 litru (cili ne do plne). Zahy zjistis, ze to proste nejde, protoze nemas jak presne zjistit, kolik paliva jsi vyjel (vychazis pouze z faktu, ze mas pulku nadrze, coze neni zrovna presne plus minus dva litry a to se ti na spocitane spotrebe projevi). Cili vsechny tyto programy funguji tak, ze pro nejake srozumitelne vysledky je nejlepsi brat do plne. Protoze musi byt jasne, kolik ti jeste zbyvalo v nadrzi (vychazi se z faktu, ze znas objem nadrze). Druha moznost je jezdit az do sucha a pak nabrat, protoze v tu chvili taky budes vedet, kolik jsi toho vyjel. Ale tuhle moznost nedoporucuju 
- Blodiac
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jiri02
- Pokročilý

Abych to shrnul: Neni nutno tankovat do prazdne nadrze - jde jen o to, aby bylo nejak mozno zmerit sotrebovane mnozstvi. Nejschudnejsi zpusob mereni je natankovat do plne nadrze, jezdit a merit ujete km a pak natankovat znovu do plne nadrze. Spotreba je pak (takto natankovane mnozstvi)/(ujetymi km)*100. Tankovat je mozno u ruznych pump (ale jen to spravne palivo
). Poznamka o stejne pumpe a stejnem stojanu je myslena pouze v te souvislosti, ze ruzne nastavene tankovaci pistole mohou vypinat pri ruzne vysoke hladine paliva v plne nadrzi, coz muze delat nekolik decilitru, coz je malo podstatne.
- ClairVOYanT
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Z vlastni zkusenosti vim, ze zase tak presne to neni - ukazuje mi vetsi spotrebu, nez ten excel co jsem tady daval k mani (tusim). Maji vse nastavene stejne a presto ten v mobilu pod 6,5 nejde presto, ze sem zkousel jezdit ekonomicky a dostal se spotrebou pod 6l/100. Cili mu moc neverim, ale stale ho testuju. Hlavnim u me zustava ten ExcelBlodiac píše:tak jsem si nainstaloval ten v jave do mobilu a nastvail jsem to tankování do plné. V mobilu je to praktický tak uvidíme. Nemyslim ale ze to bude zrovna presny
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Blodiac psal neco o presnosti, proto jsem tuhle poznamku dodalJiri02 píše:... Poznamka o stejne pumpe a stejnem stojanu je myslena pouze v te souvislosti, ze ruzne nastavene tankovaci pistole mohou vypinat pri ruzne vysoke hladine paliva v plne nadrzi, coz muze delat nekolik decilitru, coz je malo podstatne.