Stěrače
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
sem si myslel jak bys to tam dal leda že by si měl jen centrální stěrač ale nevím jak by to fungovalo s jedním má někdo zkušenost
já preferuji 2 do jednoho by sem asi nešel.toť názor

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- lijab
- Nováček
- Glip
- Nováček
Presne toto ma neprijemne prekvapilo ked zacalo mrznut - ked je dlhsie pod nulou tak stuhnu a vrzgaju po skle. Ked fukam teply vzduch na sklo, tak zmaknu a prestanu. Daju sa niecim osetrit aby nestuhli?lijab píše:Na fofo 2 kterého mám od letošního léta jsou pěkná originál aero stírátka. Dokud bylo teplo, tak maximální spokojenost. Když se ochladilo tak pod +5 stupňů, začaly gumičky občas vydávat vrzavé pazvuky. Má s tím někdo zkušenost?
- Glip
- Nováček
Presne tak. Vyzera to sice trosku divne, ale funguje to v pohode, kedze uhlova rychlost stieracov je rovnaka (aspon dufam, neviem ako je na FoFo riesena prevodovka stieracov) a tym padom ten vzdialenejsi koniec ide po skle rychlejsie a spolujazdcovmu stieracu ujde.Partizan píše:Taky si myslím.Ale asi bude ten delší ležet v neutrální poloze na tom kratším.d3DEk píše:...konstrukční nedostatek zmizí úplně..
Mal som to tak na favoritovi, tie povodne pidistierace nechavali hodny kus napravo nezotrety a pred vodicom hore aj dolu, tak som tam dal dlhsie a kusok sa prekryvali.
Len ked das o dost dlhsi, moze to viac zatazovat mechanizmus. Ja som daval oba dlhsie o 3 cm a teraz v lete mi vypadol cap z prevodovky - bol uplne vydraty. No ale zase sluzil 17 rokov, z toho 5 s dlhsimi stieracmi, tak to mohlo byt aj prirodzene opotrebenie.
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Uz som to tu kedysi pisal,ze obcas treba gumicky pretriet handrickou namocenou v liehu,alebo cistici na okna.Bohuzial mame na nasich cestach vela bordelu a prachu a pokial stierace zopar dni nepouzivame,usadza sa na nic a na okne bordel,ktory potom pri zotreti vytvara kadejake zvuky.Glip píše:Presne toto ma neprijemne prekvapilo ked zacalo mrznut - ked je dlhsie pod nulou tak stuhnu a vrzgaju po skle. Ked fukam teply vzduch na sklo, tak zmaknu a prestanu. Daju sa niecim osetrit aby nestuhli?lijab píše:Na fofo 2 kterého mám od letošního léta jsou pěkná originál aero stírátka. Dokud bylo teplo, tak maximální spokojenost. Když se ochladilo tak pod +5 stupňů, začaly gumičky občas vydávat vrzavé pazvuky. Má s tím někdo zkušenost?
Pretriet,ako som pisal a uvidite,kolko bordelu sa na nich nachadza a stieranie bude hned bezproblemovejsie.

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Glip
- Nováček
Ze treba stierace cistit mi je jasne, to aj robim. Lenze toto nebolo po par dnoch. Vecer som isiel do tatier, vsetko v pohode. V noci trochu mrzlo a rano stierace skripali. No a po case same prestali, predpokladam, ze sa trochu zohriali, kedze som fukal teply vzduch na sklo. No a to bolo par stupnov pod nulou, nechcem vediet co by to robilo pri -20zirafak píše:Uz som to tu kedysi pisal,ze obcas treba gumicky pretriet handrickou namocenou v liehu,alebo cistici na okna.Bohuzial mame na nasich cestach vela bordelu a prachu a pokial stierace zopar dni nepouzivame,usadza sa na nic a na okne bordel,ktory potom pri zotreti vytvara kadejake zvuky.
Pretriet,ako som pisal a uvidite,kolko bordelu sa na nich nachadza a stieranie bude hned bezproblemovejsie.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem asi měsíc zpět stěrače. Byl jsem na radu v NJ na ulici Novosady - naproti basketové haly Novojičínského super teamu
Byly mi doporučené stěrače bezramínkové, které jsem vyzkoušel a osvědčily se - cena obou cca 480 kč. Navíc mi dal prodavač dobrou radu. Jednou za měsíc až dva je dobré umýt čelní sklo jarovou vodou - aby se důkladně odmastilo sklo - a při tom vzít i gumičky stěrače. Stírání je pak důkladnější a lepší - ověřeno na mojem fíku

Byly mi doporučené stěrače bezramínkové, které jsem vyzkoušel a osvědčily se - cena obou cca 480 kč. Navíc mi dal prodavač dobrou radu. Jednou za měsíc až dva je dobré umýt čelní sklo jarovou vodou - aby se důkladně odmastilo sklo - a při tom vzít i gumičky stěrače. Stírání je pak důkladnější a lepší - ověřeno na mojem fíku