Parkování bez ručky
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Dany promiň, já nemám slov
Pelen je to tím, že čím větší rychlost zařadíš tím se auto snadněji rozjede!
proto se dává třeba při stání z kopce zpátečka z důvodu poměru hnaná síla proti hnací a kolečka v převodovce jdou proti sobě. Tudíž zpátečka má velkou sílu a pětka minimální.Já už předtím psal, že je to blbost aby to bylo svíčkama, jelikož auto lexie znám.!!
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- Ahmed
- Test driver

Ted nevim, jestli naftaky maji nizsi kompres - pletu si to. Jestli jo, tak by to pak bylo jasne.pelen píše:Take jsem si myslel, ze ropak bude brzdit motorem vice jak benzinak. Nejak mi to ale nebrzdi, mozna to bude zarazenou 5tkou a vyssi hmotnosti.
Kdysi jsem v tv videl nejaky autosalon nebo podobny porad a testovali tam myslim noveho golfa a rikali, ze pri podrazovani se vubec neda brzdit motorem, protoze ma hodne silne turbo - coz moc nechapu, kdyz turbo pohaneji vyfukove plyny a pri podrazovani motor nic nespaluje...?!
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Svicky mi menili v cervenci, nebot mi shorela civka i s kabelama a svickama... Ale ja si nemyslim, ze by to bylo jimi. Ono to auto fakt jezdi paradne...Boban píše:Dany promiň, já nemám slovPelen je to tím, že čím větší rychlost zařadíš tím se auto snadněji rozjede!
proto se dává třeba při stání z kopce zpátečka z důvodu poměru hnaná síla proti hnací a kolečka v převodovce jdou proti sobě. Tudíž zpátečka má velkou sílu a pětka minimální.Já už předtím psal, že je to blbost aby to bylo svíčkama, jelikož auto lexie znám.!!
Ja uz viiiim, ono se mu proste nechce stat
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ale trvalo ti to

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to sem tě špatně pochopil
omlouvám se.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
A Leksie, A nemáš automatickou spojku?
Já už celé odpoledne stojím na jedničce bez ručky na tom samým fleku a na dost prudkém kopci. A kdyby ne, tak Pelen s PedroHem přesně ví co by se stalo. Fofo by bylo v řece Jičínce
A když pustím brzdu, pohne se to tak o 5 cm, víc ne.
Jo, ale má se tam dát 1 nebo R. Ať to stojíííí!
Já už celé odpoledne stojím na jedničce bez ručky na tom samým fleku a na dost prudkém kopci. A kdyby ne, tak Pelen s PedroHem přesně ví co by se stalo. Fofo by bylo v řece Jičínce
A když pustím brzdu, pohne se to tak o 5 cm, víc ne.
Jo, ale má se tam dát 1 nebo R. Ať to stojíííí!
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- canndale
- Zkušený

Precital som vlakno a skusim sa pridat k rieseniu problemu, ktory tiez pocujem prvykrat a celkom ma zaujima rozuzlenie 
Lexie: ked sa auto hybe so zaradenou rychlostou (1 alebo R) o viac ako dajme tomu 20cm, je to pohyb plynuly, alebo "skackavy"
Lexie: ked sa auto hybe so zaradenou rychlostou (1 alebo R) o viac ako dajme tomu 20cm, je to pohyb plynuly, alebo "skackavy"
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Plynuly, proste jako by chtelo samo nekam jetcanndale píše:Precital som vlakno a skusim sa pridat k rieseniu problemu, ktory tiez pocujem prvykrat a celkom ma zaujima rozuzlenie
Uz si pripadam jak debil ty jo...
- canndale
- Zkušený

neviem, pretoze stale mi to vychadza, ze nemas doradenu rychlost.. mne to niekedy robi na spiatocke, ze sa neda poriadne zaradit ked stojim, a potom sa auto hybe... prejdem potom vsetky stupne na spojke a potom sa uz zaradit da..
ked je pohyb plynuly, tak jednoznacne nieje zaradena rychlost, resp. nieje motor spriahnuty z napravou, pretoze keby sa to hybalo s motorom (ktory to cele brzdi), tak by to bol taky "skakavy" pohyb.. kedze pri normalnej jazde nepocitujes problem spojky, asi by som to zameral na prevodovku a prevodove stupne..
Skus pripadne v takom stave ako mas zaradene nastartovat a rozbehnut sa na tu rychlost bez toho aby si vyradila do neutralu, ci sa to rozbehne
Neboj, urcite niekto na ten problem pride
ked je pohyb plynuly, tak jednoznacne nieje zaradena rychlost, resp. nieje motor spriahnuty z napravou, pretoze keby sa to hybalo s motorom (ktory to cele brzdi), tak by to bol taky "skakavy" pohyb.. kedze pri normalnej jazde nepocitujes problem spojky, asi by som to zameral na prevodovku a prevodove stupne..
Skus pripadne v takom stave ako mas zaradene nastartovat a rozbehnut sa na tu rychlost bez toho aby si vyradila do neutralu, ci sa to rozbehne
Neboj, urcite niekto na ten problem pride
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
-
chmelko
- Test driver

ako píše canndale: Lexie, ak tam máš zaradenu rýchlost a auto sa ti napríkld hýbe z kopca, tak to musí byt presne taký pohyb ako ked si sa pokušala rozbehnut v autoškole

Naposledy upravil(a) chmelko dne 18.11.2007 18:17, celkem upraveno 1 x.
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Takže se dostane k testu, který jsem navrhoval:
-Ladis- píše:Napadá mě ještě jeden brutálnější způsob jak to vyzkoušet:
dát tam za 1 nebo Z při zapnutém motoru a pak rychle pustit spojku
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Lexie, napadlo mě, kdybys měla náladu na srázek, tak bychom se na to mohli všichni přijet podívat 
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz