ale jasne, že nieje k ničomu....je 100 dovodou, prečo chceš mat pri dajme tomu teplote 10 stupnov vonku zapnutu klimu (auto funkcia ju vypne pretože je v kabine tato hodnota dosiahnuta.-Ladis- píše:A/C - je zbytečné. protože
Podle tohoto tedy stačí zapnout zařízení pomocí OFF, vypnout autoklimu pomocí AUTO a mám "nějaký" oběh. Jestli chladí nebo hřeje - nevím. K čemu je pak to A/C? - k ničemu....ked zapnes A/C a das si nejaku teplotu je to to iste ako keby si si nezapol A/C
Kde udělali soudruzi od Fordu chybu?
ak das A/C on, system bude bežat, takže bude filtrovat, vysušovat vzduch non stop)pri auto funkcii ak dosiahneš predvolenu teplotu system sa automaticky vypne

Je to tak? Jestli jo, pak se zvednu zpoza toho stolu a prohlásím, že je mi vše jasné a odvolám, že je tam nějaké tlačítko navíc. Jestli to tak není, pak odvolám co jsem odvolal a zase padnu pod stůl
 Je to tak? Jestli jo, pak se zvednu zpoza toho stolu a prohlásím, že je mi vše jasné a odvolám, že je tam nějaké tlačítko navíc. Jestli to tak není, pak odvolám co jsem odvolal a zase padnu pod stůl   
   až dneska v noci zhasnete a bude se vám zdát, že je v místnosti pořád nějak moc světla, pak vězte, že za to mohu já: dostali jste svatozář za to, že jste mě neposlali k šípku a trpělivě vysvětlovali
 až dneska v noci zhasnete a bude se vám zdát, že je v místnosti pořád nějak moc světla, pak vězte, že za to mohu já: dostali jste svatozář za to, že jste mě neposlali k šípku a trpělivě vysvětlovali