..tak mě napadá..jak jsou zabezpečený tanky?
Zabezpečení auta
- giacomo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
..no já si myslím, že dneska je možný ukradnout všechno.. nevím jestli jste viděli v pořadu "112" jak jakejsi borec (bylo to samozřejmě v Americe
) ukradl na vojenské základně tank a pak s ním valil po ulicích města a schválně skákal přes auta zaparkovaný u kraje silnice..zůstávali z nich takový "slim" modely ..pak najel na dálnici a frčel po ní..a zastavil se až když se snažil přeskočit dělící betonovej metrovej obrubník a ten mu zůstal mezi pásama ..a jak to dopadlo? ..na místě ho zastřelili..
- giacomo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Jari
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Co se stalo se salamem? Založí vlákno a pak úvodní příspěvek smaže...
A koukám, že smazal úplně všechny své příspěvky, včetně svého podpisu, popisu, ...
Žeby začátek zabezpečování - úplná anonymita?
nebo někoho naštval? 
A koukám, že smazal úplně všechny své příspěvky, včetně svého podpisu, popisu, ...
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- MobyDick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Je to škoda, jestli definitivně toto fórum opustil.
Byl občas takovým nevyzpytatelným elementem
Byl občas takovým nevyzpytatelným elementem
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

-
chmelko
- Test driver

ale myslím, že sa vráti...
ale musím to napísat aj tu (písal som mu SZ) že aj keby ma čokolvek nastvalo...a budme objektivny, tu kritiku musel čakat z každej strany, pretože som si myslel ,že mu robí dobre malinko provokovat, mohol aspon svoje príspevky ponechat..pretože reakce na jeho príspevky teraz stratili zmysel..
ale to je prave ta stinna stranka netu, ktoru tu tak často obhajoval (sloboda prejavu a pod)
ale musím to napísat aj tu (písal som mu SZ) že aj keby ma čokolvek nastvalo...a budme objektivny, tu kritiku musel čakat z každej strany, pretože som si myslel ,že mu robí dobre malinko provokovat, mohol aspon svoje príspevky ponechat..pretože reakce na jeho príspevky teraz stratili zmysel..
ale to je prave ta stinna stranka netu, ktoru tu tak často obhajoval (sloboda prejavu a pod)
Naposledy upravil(a) chmelko dne 17.11.2007 18:00, celkem upraveno 1 x.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
zkusme pockat, co se objevi tady http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... 482#141482 ... Tady abysme tohle vlakno zas nezas...li takovym OT.
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píšeš: jeho příspěvky měly šťávu a dokázal rozčeřit stojaté vlny nejednoho vlákna 
Způsob jeho odchodu mě ale překvapil. Ale byly to jeho příspěvky a tak v duchu "osobní svobody" s nimi naložil po svém
Někdy člověk ve zkratu udělá věci, které by po chvilce "rozdýchávání" už neudělal. Takže tím to omlouvám a snažím se to chápat. Ale nejde to
Způsob jeho odchodu mě ale překvapil. Ale byly to jeho příspěvky a tak v duchu "osobní svobody" s nimi naložil po svém
Někdy člověk ve zkratu udělá věci, které by po chvilce "rozdýchávání" už neudělal. Takže tím to omlouvám a snažím se to chápat. Ale nejde to

- giacomo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
..když tu byla řeč o tom zabezpečení GSM ..jen chci hodit jeden odkaz ..asi nejjednodušší a nejlevnější GSM hlásič s otřesovým čidlem co jsem našel (990,-) ..neberte to jako reklamu ..já o jeho koupi vážně uvažuju a to mám auto v garáži pod 2 zámky
GSM Hlásič ZDE
GSM Hlásič ZDE
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
No, nic moc.
Jak je to levný, tak je to blbý
Ne že bych hledal to nejdražší, ale tohle má mouchy: připočítej koupi telefonu, připočítej měnič na 220V pro nabíječku, ta musí být trvale připojena, takže půl roku nevydrží. Nemá to selftest, takže pořád kontrolovat, o tom, že se rozbilo okno, otevřely dveře, ... se nedovíš.
Původně jsem chtěl napsat, že do garáže to stačí, ale asi ani tam ne

Jak je to levný, tak je to blbý
Ne že bych hledal to nejdražší, ale tohle má mouchy: připočítej koupi telefonu, připočítej měnič na 220V pro nabíječku, ta musí být trvale připojena, takže půl roku nevydrží. Nemá to selftest, takže pořád kontrolovat, o tom, že se rozbilo okno, otevřely dveře, ... se nedovíš.
Původně jsem chtěl napsat, že do garáže to stačí, ale asi ani tam ne

- giacomo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
..já nepsal o "dobrým" ..já psal o nejlevnějším a nejjednodušším
..jasně že to není vymakaný ..je fakt že mobil dneska seženeš na to za 400.- ..a na obyč signalizaci otřesů to stačí ..když si v tom mobilu necháš simku od t-mobile kde máš orientační lokalizaci za 8 kaček
..lepší než drátem do oka ne?
..samozřejmě na GSM alarmy za 3-4 litry to nemá ..v tom jsem s tebou zajedno..
..samozřejmě na GSM alarmy za 3-4 litry to nemá ..v tom jsem s tebou zajedno..