Zabezpečení auta
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
...... prostě přijedu před barák, rozeberu ho a odnesu si ho domů

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
nebo jako křeček z noční košile /nebo kde to bylo):
ukážeš na to krabičkou, auto se zmenší a strčíš ho do kapsy
Jen musíš doufat, že nedojde k zachování hmoty a tím pádem ke zvětšení hustoty: auto se sice zmenší, ale bude vážit pořád stejně. Manželka by pak nestačila zašívat kapsy od kalhot
ukážeš na to krabičkou, auto se zmenší a strčíš ho do kapsy
Jen musíš doufat, že nedojde k zachování hmoty a tím pádem ke zvětšení hustoty: auto se sice zmenší, ale bude vážit pořád stejně. Manželka by pak nestačila zašívat kapsy od kalhot
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Proto je lepší udělat maximum pro to, aby ani neodjelopette píše:když už je auto v pohybu tak jak ho zastavit![]()
cajti jsou neschopný a sehnat druhý auto s několika kámošema se nepovede za pár minut
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no a které auto ti neodjede a tím pádem ti ho nešlohnou ?
no přece to, které nemáš.
takže šup a prodat je
no přece to, které nemáš.
takže šup a prodat je

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
tyjo...
my se tu tomu smějeme, ale když pak dojde na věc a je průser na světě (nebo spíše auto zmizelo ze světa), do smíchu člověku asi moc není.
Nezažil jsem to a hrozím se toho dne. Vůbec nevím, co bych dělal. Obdivuju ty, kteří to ve zdraví přežili a zároveň s nima soucítím. Přál bych jim, aby svého plechového člena rodiny našli, ale to je tak malá pravděpodobnost.... To musí být fakt strašný.
my se tu tomu smějeme, ale když pak dojde na věc a je průser na světě (nebo spíše auto zmizelo ze světa), do smíchu člověku asi moc není.
Nezažil jsem to a hrozím se toho dne. Vůbec nevím, co bych dělal. Obdivuju ty, kteří to ve zdraví přežili a zároveň s nima soucítím. Přál bych jim, aby svého plechového člena rodiny našli, ale to je tak malá pravděpodobnost.... To musí být fakt strašný.

-
pette
- Zkušený

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jen jsem to chtěl trochu odlehčit a samozřejmě to nikomu nepřeji 

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ale nemůžeš jen tak mlátit lidi. Ani když jde o zloděje!
Na druhé straně nemůžeš za to, že upadnul na dlažbu a pak, když ses mu snažil pomoci, tak upadl ještě třicetkrát

Na druhé straně nemůžeš za to, že upadnul na dlažbu a pak, když ses mu snažil pomoci, tak upadl ještě třicetkrát

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Je mi jasný. Já to taky nemyslel jako že bych tu srandu chtěl nějak utnout, jen mně poběhal mráz po zádech, když jsem si uvědomil z čeho si tu srandu děláme...Skubi píše:jen jsem to chtěl trochu odlehčit a samozřejmě to nikomu nepřeji

- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
vím přesně jak jsi to myslel.
Jen mi nějak vypadl smajlík za tím vykřičníkem ve druhé větě a pak to může vyznít jinak, než jak jsem to myslel já
Škoda že nejde na diskuzi nějak promítat i tón hlasu, jakým to člověk řekne. Asi budu muset používat smajlíky častěji
Jen mi nějak vypadl smajlík za tím vykřičníkem ve druhé větě a pak to může vyznít jinak, než jak jsem to myslel já
Škoda že nejde na diskuzi nějak promítat i tón hlasu, jakým to člověk řekne. Asi budu muset používat smajlíky častěji

- honolulu
- Junior

Mám nápad ako spolahlivo zabezpečiť auto...koľko to môže stáť, toš toto prerobenie?
http://www.gumicsizma.hu/view_video?vie ... oiNCI7fQ==
http://www.gumicsizma.hu/view_video?vie ... oiNCI7fQ==
- -Ladis-
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Super zabezpečení
Všimněte si, že dnes se chytáte za hlavu, když vám někdo ukradne auto, protože jste tam měli i kabelku (nebo kufr).
Nově se budete chytat za hlavu když vám někdo ukradne kabelku, protože tam budete mít i auto
Takže tímto se ochrana auta jako takového bude přesouvat na ochranu vlastní osoby (aby ji někdo nepřepadl a neukradl jí kabelku i s autem) a na ochranu zabezpečující, že auto zvětší jen oprávněná osoba (doufám, že to nepůjde snadno kreknout)
Všimněte si, že dnes se chytáte za hlavu, když vám někdo ukradne auto, protože jste tam měli i kabelku (nebo kufr).
Nově se budete chytat za hlavu když vám někdo ukradne kabelku, protože tam budete mít i auto
Takže tímto se ochrana auta jako takového bude přesouvat na ochranu vlastní osoby (aby ji někdo nepřepadl a neukradl jí kabelku i s autem) a na ochranu zabezpečující, že auto zvětší jen oprávněná osoba (doufám, že to nepůjde snadno kreknout)