Hmm, vypadá to, že to bude nutnéTobiZC píše:to silverwolf: tak slyšíš to, MobyDick má pravdu. Takže pěkně příště dorazit, ať jsou barevnější fota

Hmm, vypadá to, že to bude nutnéTobiZC píše:to silverwolf: tak slyšíš to, MobyDick má pravdu. Takže pěkně příště dorazit, ať jsou barevnější fota
Kua snad mi nevykáš???novako píše:...zkuste se ještě jednou a lépe podívat na foto 5 a uvidíte, že zástupce červené tam alespoň v malém byl....silverwolf píše:Úplně zřetelně tam chybí ta třešnička na řízku - červenááááá![]()
![]()
![]()
no to rozhodně ne, to bylo myšleno na všechny, kterým chyběl červený fofík....... i když musím přiznat, že není celý červený, ale je tam i kus stříbrný a kus modrý (hihi, originál modrá subaru...); a pro úplnost se za ním skrývá ještě jeden bílý....... (WRC2003...)silverwolf píše:Kua snad mi nevykáš???novako píše:...zkuste se ještě jednou a lépe podívat na foto 5 a uvidíte, že zástupce červené tam alespoň v malém byl....silverwolf píše:Úplně zřetelně tam chybí ta třešnička na řízku - červenááááá![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, ale dík za upozornění. To byl určitě PedroH a vracel se z Halloweenu ne? Dobrej převlek až sem se lek.
a na kolena klek ....hek a teď mám na gatích flek
![]()
![]()
To byl zase pech
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů