kde jsi vzal to, že Alonso slavil fakt, že Hamilton nevyhrál? Toto jsem se nikde nedočetl a ani o tom neslyšel. Já teda taky nebyl zrovna Alonsův fanda, ale pravdou je, že my všichni známe jen jeho mediální obraz a jak je to ve skutečnosti neví nikdo z nás. Faktem je, že to projel v první řadě McLaren jako takovej v čele s Dennisem a teprve poté jezdci....FOCKI píše:ale s letošní sezónou jsem hodně spokojený! jsem rád, že to tak dopadlo. Kimi už měl načase,aby vyhrál a Hamilton ještě není připravený. přece jen Kimi je větší mazák. no a že Alonso slavil, že Hamilton nevyhrál- no comment! škoda jen těch machinací vrchnosti, ale to je sport, kde se točí obrovské prachy a nikdo nechce prohrát, protože by přišel o pořádných pár kapříků na stole
Formule 1 - F1
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Chmelko:tak asi tak
to Foqus: Alonso je hodně velký podrazák a jestli ses díval pořádně až do konce závodů, všim by sis, jak se Alonso choval pokud vyhrál nebo někdo jiný před Hamiltonem. Prostě namyšlený pokrytec!když byli oba na schodech, vždy se choval chladně a bylo vidět, jak skřípe zubama, že skončil až po Lewisovi.

to Foqus: Alonso je hodně velký podrazák a jestli ses díval pořádně až do konce závodů, všim by sis, jak se Alonso choval pokud vyhrál nebo někdo jiný před Hamiltonem. Prostě namyšlený pokrytec!když byli oba na schodech, vždy se choval chladně a bylo vidět, jak skřípe zubama, že skončil až po Lewisovi.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
už se na to vyprdněte a nechte si něco na příští ročník

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ono to chce mít chladnou hlavu, fakt víme kulový, jak to tam funguje. Vcelku zajímavý třeba je, že mezi jezdci je více oblíben Alonso nmež Hamilton, to taky něco nasvědčuje. To že na ALonsa chrlí špínu Horák a Pouvou ještě neznamená, že to tak vidí všichni. Mně se některé jeho výroky taky nelíbily, ale kdoví, jestli je vůbec pronesl a v jakém znění a jak si je vyložili novináři. Ale chápu, že Alonsa nemáš rád...FOCKI píše:to Chmelko:tak asi tak![]()
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: