hmm vidis, ja to mam 15 minut peso. Len som bol mimo BA..pepe123 píše:.. moja reč, pritom bavam 5 km odtal..erikm1 píše:Parada, super fotky. Ticho vam zavidim.![]()
Verim, ze na buduce sa mi uz podari prist.
ehm, ehm, jo, jo..

jak 15minut peso ? ja to mam 15minut peso a to som najblizsi barak !!!erikm1 píše:hmm vidis, ja to mam 15 minut peso. Len som bol mimo BA..pepe123 píše:.. moja reč, pritom bavam 5 km odtal..erikm1 píše:Parada, super fotky. Ticho vam zavidim.![]()
Verim, ze na buduce sa mi uz podari prist.
ehm, ehm, jo, jo..
no mozno 20 min. ked je namrazamisoo píše:jak 15minut peso ? ja to mam 15minut peso a to som najblizsi barak !!!erikm1 píše:hmm vidis, ja to mam 15 minut peso. Len som bol mimo BA..pepe123 píše: .. moja reč, pritom bavam 5 km odtal..
ehm, ehm, jo, jo..nejsi ty nahodou nejaky sused ???
n hej, len ja nemam 350 tisic na garaz, ked idem vecer spat.pepe123 píše:koli tomuto nechodim autom do mesta, nemam chuť hladať 1/2 hoďku nejake miesto /ak vobec najdem/, tam kde musim si radsej zaplatim na platenom /kramare, žel stanica a p./
No vidis, to ja uz o 16:30 nemam kde parkovatpepe123 píše:ani ja, ale u nas sa este da ako tak zaparkovat do 17,30-18.00, potom je to horsie.
hm, podla toho co ste sa s Misoom bavili ze byvas 15min od mosta, su len dve moznosti kde parkujes, a obidve su narvane.erikm1 píše:No vidis, to ja uz o 16:30 nemam kde parkovatpepe123 píše:ani ja, ale u nas sa este da ako tak zaparkovat do 17,30-18.00, potom je to horsie.Na stastie mne to riesia dve auta. Jedno postavim za druhe. Ale niekedy nemam kde parkovat ani s jednym, tak ich postavym na chodnik.
Nemam problem zaplatit tu sumu, ale musel by som mat istotu, ze vzdy budem mat kde parkovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů