Zasa strasne dlhy prispevok, sorry
Ked sa mam priznat, ESP som bral hlavne pre kotuce aj vzadu a celkovo vykonnejsie brzdy. To bol moj hlavny zamer. Kedze to mali len v baliku s ESP, tak som to akceptoval, ze ok.
Ale hned tyzden po tom, co som si bol auto prebrat, mi jeden picino vletel na dialnici za dazda pred auto s tym, ze hned zacal brzdit. Na ceste vyjazdene kolaje, ja som zacal prudko brzdit a auto zacalo plavat na tych kolajach. Ale zabralo ESP a cele to skoncilo ok. Vtedy som si uvedomil, aka vyborna vec je ESP. A odvtedy na nho nepoviem kriveho slovka.
Co sa tyka smykov, tak na mokrej vozovke ta ESP silno zachrani pred nedotacavym smykom, hlavne ak pridavas plyn a prejdes na silne smyklavy povrch (napr. ciary na ceste, zebra). Ale este uvidim v zime, som plny ocakavani.
Horsia stranka je ta, ze ked si chces naozaj zajazdit, pripadne riadne sa rozbehnut (rychlo prejst cez cestu), tak ta moze pribrzdit a dostat do dost zlych situacii, kedy sa na teba uz ruti auto, plyn mas na podlahe a to ESP (teda trakcna kontrola) este stale brzdi a ty sa nerozbiehas

Zopar krat som to zazil.
Moj nazor: ESP by som urcite bral. Leto a suche cesty nie su cely rok. Prave ked bude mokro a sneh budes vdacny za to, ze to mas. Ale urcite by som bral len take ESP, co sa da uplne vypnut, co v pripade Focusa plati. Ja uz som si zvykol, ze ak pridem na krizovatku, kde je rozbeh dolezity, tak ESP vypinam.