mlhovky
- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!

- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Bystrovany u Olomouce... A az budes tady, tak dej vedet, zajdem na pivsonaKota píše:Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!

- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Seriózní rady miluju....zewl píše:Bystrovany u Olomouce... A az budes tady, tak dej vedet, zajdem na pivsonaKota píše:Tak sem dnes sjezdil kladenské vrakáče ford...Ovladač jeden za "talíř"...Lampy dva kusy za 2000 a nebo dva kusy za 1500.Sice s tim zadnim černym krytem,ale u žádnejch nemaj ty bílý držáčky...A navíc vypadaly dost jetě...Dokážete mi poradit nějakžý vrakáče kolem Phy,Kladna,Rakovníka,loun???Zítra jsem si na to vyšetřil den,ale nevím kam se vydat a hlavně kde maj otevřeno.... Za rady díky!
 jinak koukám,že na vrakáčích se nerozebírá non stop.myslel jsem,že víkend bude ideální,ale oni maj dost zavřeno
  jinak koukám,že na vrakáčích se nerozebírá non stop.myslel jsem,že víkend bude ideální,ale oni maj dost zavřeno  
- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Fuks
- Zkušený 
Za mřížku jsem dal 1100Kč. Zatím jsem ji nevyfotil a tak ji nemám v galerii, ale použiju fotku od zirafaka. Je to přesně tahlejiri píše:Aha, tak to je teda pálka.Původní mlhovky to jistí

To Fuks: Na kolik tě višla ta mřížka mezi mlhovkama? a jak přesně vypadá? koukal jsem do tvojí galerie, ale pořádnou fotku jsem nanašel.

- martyG
- Pokročilý 
na tých vrakáčoch máte teda riadne pálky, ja som dal za nové visteony 700,- sk na http://www.faro.sk

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
						- 
				Foqus
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
no to ale hádám není komplet mlha, má to vzadu misku? rámečeK?martyG píše:na tých vrakáčoch máte teda riadne pálky, ja som dal za nové visteony 700,- sk na http://www.faro.sk
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
						- martyG
- Pokročilý 
je to celá hmlovka vzadu aj s tým rámikom na nastavovanie, dokupoval som len tie biele plasty do nárazníka na uchytenie hmlovky asi za 50 sk u forda. Bol som aj vo forde, aby mi ukázali, čo ešte potrebujem a boli to len tie dva plastíky, takže je kompletná  
   By som sa na ten vrakáč určite vybodol......

By som sa na ten vrakáč určite vybodol......Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
						- jiri
- Nováček 
- 
				Foqus
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
a už jsi to tam namontoval? a hádám ještě žárovky ne?martyG píše:je to celá hmlovka vzadu aj s tým rámikom na nastavovanie, dokupoval som len tie biele plasty do nárazníka na uchytenie hmlovky asi za 50 sk u forda. Bol som aj vo forde, aby mi ukázali, čo ešte potrebujem a boli to len tie dva plastíky, takže je kompletná
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
						- Kóťa
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele: