Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda někdo neřešil stejný problém se světly, jako mám já.
Pokud s autem jezdím každý den, tak je vše v pořádku, ale jakmile ho nechám 3-4 dny stát aniž bych někam jela, tak je auto úplně ve tmě - po odemčení zablikají blinkry, ale nesvítí ani přední světla, ani světla na zrcátkách a už vůbec ne nějaké světlo v interiéru. Tudíž auto je ve tmě těžko nalezitelné, v kufru není ani po otevření nic vidět, protože světla nesvítí a totéž je i po otevření jakýchkoliv dveří.
V autorizovaném servisu mi řekli, že se s tím nikdy nesetkali, ale po 8 pokusech o opravu řekli, že je to normální a naprosto v pořádku a že je to vlastnost vozidla. Stejný scénář byl i s jiným autorizovaným servisem.. všem to přijde zvláštní, nikdy to neviděli, ale pomoct mi nedokážou a závěr je, že je to v pořádku.
Akumulátor tam mám nový a včera jsme dělali i zkoušku zátěžovým testrem a výsledek také výborný.
PS: Ford Focus, rok výroby 2022
Předem díky za jakoukoliv radu
Katka
osvětlení po odemčení
- ZaQik
- Admin
Re: osvětlení po odemčení
auto si mysli, ze je akumulator vybity ... po vymene akumulatoru je potreba udelat reset BMS, aby auto o vymene vedelo
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Baterii měnil přímo autorizovaný servis. To nedělají automaticky?
Ale za zkoušku nic nedám, děkuji za tip, běžím vyzkoušet.
Ale za zkoušku nic nedám, děkuji za tip, běžím vyzkoušet.
-
- Nováček
Tak bohužel ani reset BMS nezabral. Přišla jsem dnes k autu a úplná tma
- ZaQik
- Admin
1. dobit baterii
2. udelat reset
... pokud bude problem pretrvavat, aktualizovat fw v BCM, kde je i rizeni spotreby
2. udelat reset
... pokud bude problem pretrvavat, aktualizovat fw v BCM, kde je i rizeni spotreby
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014