ZaQik píše: 31.10.2024 09:14
obavam se, ze delas neco, cemu nerozumis ... SBL se nikam do auta nenahrava
No vím, nevím, něco jo a něco ne. Samozřejmě nejsem borec co by se pouštěl do map a motoru, ale aby se zamklo auto po rozjezdu to sem si říkal nebu těžký. A někde se to zrochu naučit musím, když chci. S tím SBLkem mi to úplně nebylo jasný...tady sem četl že nenahrává, pak že i nahrává a sám forscan píše hlášku že nahrává

Každopádně před tím než to začalo blbnout sem s autem nedělal nic. Připojil sem forscan s 2 měsíční licencí, chtěl otevřít BCMii centrální konfiguraci, forscan že nemám SBL, chcete ho stáhnout, dám ok, a nic, chyba. Tak jsem bádal a zjistil jsem že si forscan stáhnul SBL GV6T.... místo BV6N....
Tak jsem si stáhnul z netu správné SBLko a šel znovu, tentokrát to proběhlo vše korektně. Zapnul jsem si zamknutí po rozjezdu uložil, vyzkoušel a po pár hodinách když jsem odjížděl nešla ta kamera a večer když se pustili světla, tak ta chyba žárovky. Tak mi to celé připadá dost divné.
Jinak kamera byla s rádiem dělaná loni. A světlomety taky. Tam jsem dával Ledky a změnilo se nastavení typu, aby to nehlásilo chybu, to dělal mechanik ještě jsem neměl diagnostiku

Kvůli rádiu a kameře se úprava nedělala, běželo to samo a není připojená na zpáteční světlo, takže musela být spínaná canbusem. Tak teď prosím někdo řekněte kde sem udělal chybu. Nebo to rozjebalo to zapnutí automatického zamykání?
Ford Focus mk3 1.6 ecoboost.