ELM327 v1.5a, ve správci PC vidím v COM: Silicon Labs CP210x USB to UART Bridge, ovladače jsou bohužel na obou PC úplně stejné (i datum vytvoření, velikost) - silabser.sys, verze 10.1.10.103
Doufal jsem v tuto cestu ale teď nevím no... zkusil jsem ten HW odstranit a načíst ovladač znovu, pořád stejné...
Ford Focus IV 1,0 Ecoboost (155HP Bluefin)
Ford Focus III 1,0 Ecoboost (150HP Bluefin) - prodáno
Ahoj Fordaci, pouzivam na vycitani dat forscan na androidu. Muzete mi prosim poradit, jestli je tam nekde parametr kde muzu poznat jestli doslo k rekuperaci DPF...? Motor mam 1.5 tdci 88kw bez adblue. Dekuji za pripadne rady.
Ford Grand C-Max 1.5 TDCi 88kw r.v.12/ 2018 Titanium
Jedine co vidim, jsou nejake dva udaje v procentech na dpf filtru, ktete stoupaji a pak zase klesnou, takze nevim co z toho cist....ale dik moc za pomoc...
Přílohy
Měl bych dotaz. Jak je možné nahrát přes Forscan původní AS BUILT? Ideálně i s odkazem, kde je lze podle VIN stáhnout. Známému se v tom někdo hrabal a není si teď jistý, co vše a jak mu to změnil. Děkuju
Chlapci, nevite nahodou jestli se daji nejak dohrat ty PIDy do forscanu, aby mi to vycitalo tu hodnotu regenerace pdf filtru? Psal jsem do fora forscan, ale maji tam dovolenou do 9.srpna, takze nevim, jestli mi nekdo odpovi...dekuju.