Politika z pr.. do pr..
- miki21
- Test driver
Re: Politika z pr.. do pr..
Nevím z čeho jsi nabyl dojmu, že někoho obhajuju.
Ono nejde jen o ropu a plyn. Jsou i jiné strategické suroviny, které jinak než dovozem odněkud nezískáš. Ruda, jádro...
Ono nejde jen o ropu a plyn. Jsou i jiné strategické suroviny, které jinak než dovozem odněkud nezískáš. Ruda, jádro...
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Člen klubu
Uz ti ani pamat nesluzi.
Alebo skor selektivna, ucelova strata pamati. Len si nepriznat omyl.
Este aj ten Zeman vie povedat, ze sa mylil.
Alebo skor selektivna, ucelova strata pamati. Len si nepriznat omyl.
Este aj ten Zeman vie povedat, ze sa mylil.
- miki21
- Test driver
Co to sas meleš? Já jsem někdy schvaloval invazi rusa na ukrajinu, nebo jakýkoliv jiný násilný čin?
Fakt se začni léčit... A nezapomeň někde vytrhnout z kontextu něco, co jsem psal někdy v pravěku a hodit to sem. Tohle ti vždycky šlo.
Fakt se začni léčit... A nezapomeň někde vytrhnout z kontextu něco, co jsem psal někdy v pravěku a hodit to sem. Tohle ti vždycky šlo.
- miki21
- Test driver
Média mají dneska neskutečnou moc.
https://hlidacipes.org/valka-v-primem-p ... denni-tisk
https://hlidacipes.org/valka-v-primem-p ... denni-tisk
-
- Člen klubu
To som niekde napisal? Zas prekrucas, daj sa liecit.miki21 píše: 02.03.2022 12:02 Co to sas meleš? Já jsem někdy schvaloval invazi rusa na ukrajinu, nebo jakýkoliv jiný násilný čin?
Pisal som o obhajovani a velebeni Ruska.
K videam: To, ze je nieco z hry a nie z reality vidi kazdy aspon trochu priemerne inteligentny clovek. Kto pouzije video z hry a prezentuje ho ako video z bojov... to ma co dokazovat? Pouzivali taketo videa nejake spravodajske agentury?
Autor videa o Kyjevskom duchovi sam pisal, ze ide o videa z hry, kedze ziadne realne zabery neexistuju. Ze video vzniklo ako pocta. Staci citat. Nielen nadpisy.
- miki21
- Test driver

A když už jsme u těch Rusobijcú, že ti nesmrdí Ruský uran, vypl jsi na protest doma elektřinu?
https://www.novinky.cz/evropa/clanek/v- ... .seznam.cz
-
- Člen klubu
Jednoduchy clovek, s jednoduchym myslenim, neschopny chapat ziadne zlozitejsie suvislosti a vztahy. Dobre, kazdy sme nejaky. Ja sa tiez nehrniem na fotenie do casopisov. Na rozdiel od teba, ktory sa hrnies do vyjadrovania sa ku vsetkemu a hodnotenia pandemie, vojny, ekonomiky, politiky...
- miki21
- Test driver
Já se vyjadřuju, nikomu nic nenutím, ale ty ze sebe děláš odborníka na všechno a nikdo jiný nemá na jiný názor nárok.
Ještě sem dej vzdělání, to jsi zapomněl zdůraznit.
Ještě sem dej vzdělání, to jsi zapomněl zdůraznit.

-
- Člen klubu
Nerobim a nezabudol 
Tym, co pisem, nepasujem sa do pozicie odbornika. Ze ta to nasiera, lebo ti vyvraciam tvoje nezmysly, nema s odbornostou nic spolocne

Tym, co pisem, nepasujem sa do pozicie odbornika. Ze ta to nasiera, lebo ti vyvraciam tvoje nezmysly, nema s odbornostou nic spolocne

- Quickie
- Moderátor
nerobte tu bordel vy dvaja lebo vám dám cenzúru.. dnes je to v móde 

- Sentik
- Test driver
Já si jen tak říkám, jak by to tady ted asi vypadalo, kdyby volby vyhrál Babiš s komančema v zádech, supportovanej těma "borcema" z SPD .. a s tim ruským švábem na Hradě...
Brrr, se úplně voklepu jen si to představim. Taky celkem mlčí a nevylejzaj, šmejdi.
btw. nemělo by se tohle téma rozdělit na politiku a k tomu bokem thread Napadení Ukrajiny Ruskem?
K tý invazi .. sleduju to všude možně, ti rusáci se u toho Kyjeva neuvěřitelně zasekli, já prostě nemůžu věřit, že jsou to v logistice takový matláci, snad jim toho zničí co nejvíc, než se to zas rozjede
EDIT:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd- ... omaci_pitt
ono obecně .. voliči Tomia, ale i Zemana musí bejt ted zmatení a dezorientovaní, maj to těžký

Brrr, se úplně voklepu jen si to představim. Taky celkem mlčí a nevylejzaj, šmejdi.
btw. nemělo by se tohle téma rozdělit na politiku a k tomu bokem thread Napadení Ukrajiny Ruskem?

K tý invazi .. sleduju to všude možně, ti rusáci se u toho Kyjeva neuvěřitelně zasekli, já prostě nemůžu věřit, že jsou to v logistice takový matláci, snad jim toho zničí co nejvíc, než se to zas rozjede
EDIT:
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/spd- ... omaci_pitt
ono obecně .. voliči Tomia, ale i Zemana musí bejt ted zmatení a dezorientovaní, maj to těžký

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- miki21
- Test driver
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajin ... k-40388949
Jak je vidět, tak na Ukrajinských hranicích funguje vše dle starých zvyklostí, tak proč se stresovat.
Jak je vidět, tak na Ukrajinských hranicích funguje vše dle starých zvyklostí, tak proč se stresovat.

-
- Člen klubu
Miki, tvoj vysnivany svet. Zavidis, ze na tej colnici nie si ty.
-
- Junior
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr
Treba se tomu bude rikat tydenni valka... Nakonec co jsme si, to jsme si, neco se rozmr.alo ale na druhou strranu vznikne spousta investicnich prilezitosti a korunky povali do kapes bohacu
Jen co ted budou delat s tim, ze lidi zatim zapomeli na covid (jen ja ho asi chytil ale co uz, koupil jsem si navic kapesnicky a ferneta
) a mohli by zacit zkoumat, jak je ekonomika v pr..li
Treba se tomu bude rikat tydenni valka... Nakonec co jsme si, to jsme si, neco se rozmr.alo ale na druhou strranu vznikne spousta investicnich prilezitosti a korunky povali do kapes bohacu

Jen co ted budou delat s tim, ze lidi zatim zapomeli na covid (jen ja ho asi chytil ale co uz, koupil jsem si navic kapesnicky a ferneta

- miki21
- Test driver
Takhle to fungovalo na hranicích i před tou divnou válkou. 100doláčů do pasu a projel každý. To opravdu není co závidět. Slovenským celníkům zase 50 éček. Takový tam máte pořádek.