Moc děkuji.
Byl jsem v pondělí na autovrakovišti a vytahal jsem si komplet kabeláž pro mikrofon, který opravdu končí v uvedeném konektoru C22.
Pro ty, kteří by si HF chtěli taky dodělat - nelekejte se, kabeláž pro mikrofon je ve svazku od prostoru za kastlíkem, přes A sloupek spolujezdce a všechny stropní lampičky až po kufr, takže se toho musí vymotat poměrně dost - konektor C22 (šedá kostka desetipinová) nelze protáhnout mezi palubkou a A sloupkem bez poškození palubky v kraji nebo poškození konektoru - zde doporučuji vypinovat, ale na autovrakovišti je to asi jedno, zda dojde k nějakému drobnému poškození...
Navíc mě překvapuje, že v ochranné bužírce spolu s kabely pro MIC (pin 1 a 2) vede z pinu 8 černý kabel, který ale nikde nekončí. To je něco na ochranu před rušením?
Další poznatek je, že BT jednotka nedrží na žádném držáku, ale je pouze delším šroubem přišroubována zespod palubky na připravený závitový výčnělek.
Chtěl bych se zeptat, zda páčka na phone + voice u volantu stačí jen zapojit do stávajícího konektoru nebo se musí i odtud dotahovat někam nějaká kabeláž? Pro funkci HF není důležitá, ale kdybych jí měl jen vyměnit za obyč s blinkrem, šel bych do toho.