zapadlo to do topeni
-
- Nováček
zapadlo to do topeni
Prosím o radu všechny zkušené automobilisty. Snubní prsten mi spadl do výduchu klimatizace focuse 2006. Spadl do mřížky, která fouká vzduch na přední sklo, na levé straně u řidiče a propadl kamsi do útrob auta. Máte prosím někdo tip, kam mohl propadnout? Tak, aby se nemuselo rozebírat celé auto :-s Prsten měl asi větší cenu, než celé auto
Vzduchový filtr je zkontrolovaný, tam není. Díky za všechny podnětné rady.

- Adow
- Člen klubu
Re: Ford Focus 2006 1.6 benzín
Asi jednodušší se nechat rozvést a následně někdy pořídit nového partnera a s ním nový prsten 

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- ZaQik
- Admin
Re: Ford Focus 2006 1.6 benzín
mezi hornim vydechem a vzduchovym filtrem je nekolik klapek, cidel teploty a ventilator - tam vsude se muze prsten zachytit (i s ohledem na velikost pripadneho kamenu) ... lze autem jezdit po nerovnostech a doufat, ze se prsten sklepe do prostoru ventilatoru nebo filtru a pak ho vyndat ... ale sundat palubku a pak rozebirat monoblok topeni bude uspesnejsi cesta
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- servisman
- Nováček
- Adow
- Člen klubu
Re: zapadlo to do topeni
Jak jsem psal, ten rozvod je mnohem jednodušší 

-
- Nováček
Ano, naštvaný manžel už zvažoval i ten rozvod
Každopádně díky za tipy 
- Adow
- Člen klubu
Takto se pozná za osobnost. Správně mělo být "nic si z toho nedělej, miláčku, pomůžu Ti s tím" 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je co s tím snubákem paní dělala,že zapadl do topení 

Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- Sentik
- Test driver
Člověk se tý vysoký rozvodovosti pak ani nediví 
Po takovým průseru už nic nebude jako dřív

Po takovým průseru už nic nebude jako dřív

Wiki:
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
"Zahryovat, býti Zahryován" - náhodná a opakovaná bezdůvodná kontrola účastníka sil. provozu, kdy je příslušníkem PČR tento vyhodnocen jako živel podvratný, přičemž zpravidla jde o řidiče slušného, bezúhonného a předpisů dodržujícího
- pkadecka
- Test driver
Vy jste spolu krátce, co? Bazírovat na nějakým kovovým kroužku, to se nosí chvilku po svatbě, pak ho člověk sundá, pak ho někam založí a pak už se mu ani nechce ho na ten prst navléknout no a pak přijde rozvod a snubák pozbývá smysl...Veronika565 píše: 13.12.2021 01:53 Ano, naštvaný manžel už zvažoval i ten rozvodKaždopádně díky za tipy
![]()
Jeden známej ho kdysi ztratil, pak to nějakou dobu před manželkou tajil, pak už to nešlo, tak přiznal barvu a nechal si udělat novej. A nakonec se stejně rozvedl.
Nejlepší je, když si ho manželka při nějaké hádce ve vzteku serve z prstu a švihne s ním vo zem. (To jsem zažil osobně, ano, jsem taky rozvedenej.)
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- jenikHK
- Moderátor
Já soucítím:
- první paní mi snubak vrátila (-> rozvod)
- druhá paní snubak ztratila
Ale pokud se s tím autem nejezdí, může být jen zapadlý na dně vzduchového kanálu. Vzal bych endoskopickou kameru a posvítil bych si tam, třeba by šel vylovit háčkem z kusu drátu.
Připomnělo mi to bráchovo Mitsubishi, kde se nedal pustit ventilátor topení, protože v palubce začalo něco strašně rachtat...
Při nějaký příležitosti jsme rozebírali palubku a z jednoho kanálu vypadl zapalovač. Stále funkční... Dostal se tam stejnou cestou, jako ten prstýnek
Ale pokud se s tím autem nejezdí, může být jen zapadlý na dně vzduchového kanálu. Vzal bych endoskopickou kameru a posvítil bych si tam, třeba by šel vylovit háčkem z kusu drátu.
Připomnělo mi to bráchovo Mitsubishi, kde se nedal pustit ventilátor topení, protože v palubce začalo něco strašně rachtat...
Při nějaký příležitosti jsme rozebírali palubku a z jednoho kanálu vypadl zapalovač. Stále funkční... Dostal se tam stejnou cestou, jako ten prstýnek

Ford C-Max 1.8i 16V, 2010, Titanium
Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX

Byl: Ford Focus 1.8 TDdi kombi, 1999, ghia
Byl: Ford Sierra 2.0i DOHC kombi, 1989, LX
-
- Nováček
Však pomáhá, ale po pár hodinách hrabání v autě už byl trochu napruzelej, že prý se raději rozvedeme a vezmeme znovu s novým prstenemAdow píše: 13.12.2021 06:23 Takto se pozná za osobnost. Správně mělo být "nic si z toho nedělej, miláčku, pomůžu Ti s tím"![]()
-
- Nováček
Ne, jsme spolu 10 let, 5 manželé. Prstýnky nosíme celou dobu, líbí se nám to tak, nehledě na to, že byl opravdu dráhy.pkadecka píše: 13.12.2021 09:22Vy jste spolu krátce, co? Bazírovat na nějakým kovovým kroužku, to se nosí chvilku po svatbě, pak ho člověk sundá, pak ho někam založí a pak už se mu ani nechce ho na ten prst navléknout no a pak přijde rozvod a snubák pozbývá smysl...Veronika565 píše: 13.12.2021 01:53 Ano, naštvaný manžel už zvažoval i ten rozvodKaždopádně díky za tipy
![]()
Jeden známej ho kdysi ztratil, pak to nějakou dobu před manželkou tajil, pak už to nešlo, tak přiznal barvu a nechal si udělat novej. A nakonec se stejně rozvedl.
Nejlepší je, když si ho manželka při nějaké hádce ve vzteku serve z prstu a švihne s ním vo zem. (To jsem zažil osobně, ano, jsem taky rozvedenej.)
-
- Nováček
Díky za tip. Chvíli se s ním po zapadnutí ještě jezdilo, tak netuším. Kameru nemáme, lovit, i když naslepo, už muž zkoušeljenikHK píše: 13.12.2021 09:24 Já soucítím:
Při nějaký příležitosti jsme rozebírali palubku a z jednoho kanálu vypadl zapalovač. Stále funkční... Dostal se tam stejnou cestou, jako ten prstýnek![]()
-
- Nováček
Mám to štěstí, že jsem zhubla