Dodatečná montáž tažného zařízení
- ZaQik
- Admin
Re: Dodatečná montáž tažného zařízení
jestli Ti jde do konektoru jen jeden tlusty drat, tak to bude asi ono - nejlepsi je to poznat podle osazene patice pojistky (viz navod)
u STline bys s el. sklopnym taznym musel rezat do difuzoru ... a ten by se Ti mozna rozpadnul na nekolik kusu (ne kvuli rezani, ale kvuli vyslednemu tvaru)
u STline bys s el. sklopnym taznym musel rezat do difuzoru ... a ten by se Ti mozna rozpadnul na nekolik kusu (ne kvuli rezani, ale kvuli vyslednemu tvaru)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
Ok, diky z odpoved a za presun. Na pojistkovnici mrknu a radsi si tam dam odnimatelne. Rozpadly difuzor uplne nepotrebuju...
- kecup650
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Na HB ST-Line mám odnímatelný BOSAL-ORIS (https://bosalcars.cz/tazne-zarizeni-for ... al-048-423) a skrytý je dokonale.
Ten konektor mi přijde, že je to příprava - sběrnice k napojení modulu el. instalace tažného.
Ten konektor mi přijde, že je to příprava - sběrnice k napojení modulu el. instalace tažného.
FORD Focus ST-Line, 2018, EB 1.5, Bluefin 151kW (love it!)
-
- Nováček
Ahoj, diky za tip.
Zkontroloval jsem si pojistky a je to tak, ze tam pripravu nemam. Ale co jsem se dival, tak se daji sehnat za rozumnou cenu predpripravene kabelaze, takze to udelam takto. Nechci uz opakovat honbu za spravnymi konektory...
Chtel jsem se ale zeptat, jestli jsou nejake realne rozdily mezi ruznymi elektroinstalacemi na trhu (ted myslim ty, ktere jsou delane primo pro Focuse). Nasel jsem Jaeger, ConWys, SVC, vsechny za +/- stejnou cenu a vsechny se tvari, ze po nakodovani pres diagnostiku budou fungovat jak maji a budou vypinat parkovaci senzory.
Diky.
Zkontroloval jsem si pojistky a je to tak, ze tam pripravu nemam. Ale co jsem se dival, tak se daji sehnat za rozumnou cenu predpripravene kabelaze, takze to udelam takto. Nechci uz opakovat honbu za spravnymi konektory...
Chtel jsem se ale zeptat, jestli jsou nejake realne rozdily mezi ruznymi elektroinstalacemi na trhu (ted myslim ty, ktere jsou delane primo pro Focuse). Nasel jsem Jaeger, ConWys, SVC, vsechny za +/- stejnou cenu a vsechny se tvari, ze po nakodovani pres diagnostiku budou fungovat jak maji a budou vypinat parkovaci senzory.
Diky.
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já dodělával tažný někdy okolo vánoc, koupil sem vertikální od SVC je to podobný jako bosal a elektriku sem koupil přímo od forda. Dokonce v sadě byla příprava na natažení dopředu a celkem slušný návod jak to celé zapojit. viewtopic.php?f=246&t=45390&start=1035
- kecup650
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Dával jsem Erich Jaeger. Pocitově mi jejich modul přišel nejdůvěryhodnější (s nejlepším inst. manuálem) a měl jsem jej i v předchozím autě a po celou dobu bez potíží. S autem komunikuje naprosto korektně vč. rozpoznávání prasklých žárovek. Je k němu doplněk i k nahrazení přípravy, který také mohu říct, že neblo problém použít - jen jsem všechny spoje pájel, namísto použití s ním dodávaných "zlodějek". Stejně tak jsou 15/30V doplňky pro karavany též k dispozici. Vyzkoušel jsem si komunikaci s podporou výrobce a musím pochválit - překvapila čeština.
-
- Nováček
@phofy, diky za varovani s tim SVC. Mel bys prosim odkaz na tu elektroinstalaci od Forda, kterou jsi pouzil? Nachazim toho spoustu, neco se zda byt bez modulu, u neceho to nevypada na pripravu na zapojeni dopredu a u zbytku neni obrazek...
@kecup650 Mas pravdu, ze ty instalacni manualy u Jaegera jsou paradni. Byly to tyto dve sady? https://www.amsa.cz/Elektroinstalace-k- ... 8611-13pin a https://www.amsa.cz/FORD-31019/5002-Dop ... 99-bez-REC?
@kecup650 Mas pravdu, ze ty instalacni manualy u Jaegera jsou paradni. Byly to tyto dve sady? https://www.amsa.cz/Elektroinstalace-k- ... 8611-13pin a https://www.amsa.cz/FORD-31019/5002-Dop ... 99-bez-REC?
- kecup650
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já kupoval přes tazne.cz (mám je při cestě), viz https://www.tazne.cz/typova-elektroprip ... er-p62804/ - dole na této stránce viz související produkty. Dával jsem 7pin a na zadní rozvodnici jsem trvalé 12V měl, takže jsem dopředu tahal jen komunikaci Rx/Tx CAN-bus na zásuvku OBDII. Teď ale kvůli karavanu asi taky budu muset el. instalaci předělat na 13ti a tak mě asi nemine, jít s přívodem až k baterii.
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja to bral primo ze salonu, pres znamyho co prodava dily. Ale muzu ti dat FINIS kody:
elektroinstalace FINIS 1832037
modul FINIS 1786386
Podle kodu se to da dohledat nekde na autopalace treba.
Ale jinak uz sem taznym neco odtahal na chatě a spokojenost
elektroinstalace FINIS 1832037
modul FINIS 1786386
Podle kodu se to da dohledat nekde na autopalace treba.
Ale jinak uz sem taznym neco odtahal na chatě a spokojenost

-
- Nováček
Diky obema! Ted uz bych to asi mel dat dohromady...