co mas na mysli audioremote? me funguje jen hlasitost, posun pisnicky, stanice a pak prednastaveny posun mezi aplikacemi (musika, radio, kamera...)
backlight bleeding jsem cekal, ale ne az takovyhle. mam ips monitor doma a tam neni nikde nic

prodejci to schvalne poslu, co rekne

ohledne aktualizace, tak nechci kecat, ale mel jsem pocit, ze predchozi radio si neco zakualizovalo, ale nejsem si jisty.
Agama - ano, to je moje, koupil jsem, libi se mi to. To co dodavaji vyrobci je takove na telefon, tohle je vic jak auto

Povoleni stahovani kontaktu jeste zkusim.
jas jsem mysle klidne na svetla, ted nefunguje ani to. Na prdchozim mi fungovalo to, co tam ma ta agama, moznosti jasu automatika, den, noc. ted na to nereaguje vubec...
carplay jsem zatim nezkousel. na zacatku se mi to autoamticky spoustelo, tak jsem to zatim zakazal. Musim si na to najit cas.
Ono ale ani nevim, jestli to pouzivat, v radiu mam v podstate vsechno co potrebuji. Ale jeste uvidim. Urcite to apson vyzkousim, jak to funguje...kdyz uz to tam mam

Jinak navigaci pouzivam google mapy, pridam si tam jeste waze. Ale zatim jen online. S tim autem jezdim jen kolem komina, takze nepotrebuju interni mapy a bez tak, vzdy chci info o doprave, takze potrebuju online.