Příspěvek
od hunger » 10.02.2021 15:29
Co se ovládání hlasitosti týče, tak kolečko je obrovská výhoda, já teda zásadně používám tlačítka pod volantem, takže jsem tohle oželel, ale ovládání za jízdy těma tlačítkama na displeji je nebezpečné, protože se člověk spíš trefí na tlačítko zpět atd. Mutování jsem si nastavil na na tlačítko pod volantem, ale nakonec to nebylo potřeba protože rádio se mutuje tlačítkem pro vypnutí a to je první, takže ho pohodlně zmáčkneš i za jízdy.
Ale teď se oprostím a jdu kritizovat - Ovládání hlasitotsti jak tlačítkem tak pod volantem nejde podržením, na každý stupen navíc musíš extra kliknout. Nefunguje hlasové ovládání, a zadávání přes google, zatím nevím proč, mikrofon normálně funguje, musís se na to podívat, ale to už zdržuje. Dodali k tomu Micro usb, ale není kam zapojit, respektive dva konektory pro usb už mám obsazeny a k čemu slouží ty dva neobsazené větší netuším. Dodávanej kabek k napájení antény a asi i cinch je krátkej, do kufru jsem to dostal, ale zatim je to tam na prasáka natlačené, nesundával jsem tapec na páých dveřích, jenom jsem to tam zatim narval průdchodkama. Doufám že zadní kamera pojede na stálé napájení, chci ji používat i bez zařazené zpátečky.
Návod obsahuje sadu keců, ale jak co zapojit je velice stručné a zmatené. Konektor antény je uplně na ... neměl dostatečně velkou díru, no dostal jsem to tam pomocí zbětšení otvoru šroubovákem a použití hrubé síly, ale zamrzí to ( ještě jsem to pro jistotu zajistil páskou. ISO konektor bylo potřeba před zacvaknutím zkontrovat, některé piny se nespojily a zatlačily se zpět. Povrch displeje není tak kluzký jak bych si představoval, ale asi tam dám pořádnou folii, tu co tam je jsem si bohužel načal při šachování s mikrofonem, ale já jsem perfektcionista.
Výkon není zázračný, na některé aplikace si prostě počkáte, ale pak fungují OK.
Ne všechny aplikace jsou kompatibilní, fungoval až druhej zvukovej rekordér
Můžete nastavit všechno, ale je to takový zmatečný a rozházený uplně všude.
Svévolně se tam pouští dvě aplikace který nefugují nějaká voice kontrol a PXZ, ta tam dokonce vyhodila plovoucí ikonku, která nešla killnout a nic nedělala, to mě naštvalo docela dost.
Suma sumárum jsem spokojen, přišlo to rychle, objednával jsem to 5. února, hezky zabalené, tváří se že i budou držet záruku, ale tomu moc nevěřím, za 160 dolarů to není risk. Ale teď upřímně neumí to nic víc než mobil až na pár kravinek a tu ukradenou navigaci IGO, takže kdybych viděl dobře na text na mobilu v držáku a měl jsem rádio s MP3, auxem nebo bluetooth, tak to neřeším, ale jakmile jedu někam jinam než na sever, abych chytal magica, nebo oldies rádio, tak prostě není co poslouchat a řekněme si upřímně, zlatej kazeťák... 10 písniček na CDčku s nebezpečnou a otravnou výměnou za jízdy je hrozná kravina.
jo a ještě se mi automaticky nepřepínal displej na noc, ale to by mělo být zase o tom stupidním nastavení, to že tam je všechno defaultně špatně je prostě naprd
jo a ta hlasitost mě při volání přes BT, to je taky špatný.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8