Přesně tak.
Ať je jasný mechanický stav motoru.
Ale pokud je svíčka od oleje, tak to asi oprava ventilů v hlavě nezachrání.
Přesně tak.
Pokud vím, tak se prokazuje vina a ne nevina.Ma.rt píše: 07.01.2021 08:14 Tak v jiném tématu někdo psal, že v ČR se jich vysypalo 26, tak tohle je 27.?![]()
Při právním sporu by teď prodávající musel prokázat, že závada při prodeji nebyla, úplně beznadějné by to nebylo. Ono kupovat 1.6EB se 160tkm je už riziko, skoro by znalec mohl říct, že je to vlastnost motoru. Možná zkusit prodávajícího trochu postrašit, ať zaplatí aspoň půlku? On věděl podle mě moc dobře, proč to prodával... Přece se to nepropálí za 3 tkm..
No mně to říkat nemusíš, já to moc dobře vímfofok píše: 07.01.2021 08:35 To počítáš blbě.To jsou dodaný jenom od Auto Palace.Kde máš soukromníky a ostatní servisy.
Mám dojem, že do půl roku prokazuje prodejce nevinu. A pak kupující vinu. Nechce se mi to teď hledat, ale nějak tak to je.enjoy píše: 07.01.2021 11:07Pokud vím, tak se prokazuje vina a ne nevina.Ma.rt píše: 07.01.2021 08:14 Tak v jiném tématu někdo psal, že v ČR se jich vysypalo 26, tak tohle je 27.?![]()
Při právním sporu by teď prodávající musel prokázat, že závada při prodeji nebyla, úplně beznadějné by to nebylo. Ono kupovat 1.6EB se 160tkm je už riziko, skoro by znalec mohl říct, že je to vlastnost motoru. Možná zkusit prodávajícího trochu postrašit, ať zaplatí aspoň půlku? On věděl podle mě moc dobře, proč to prodával... Přece se to nepropálí za 3 tkm..
Takže aby prodávající prokazoval, že to nebylo, to asi ne.
V globále je to pár kusů. Nebo máš nad jiná podložená čísla, co by ukazovaly opak?
myslím, že tu jsou lidi i s nájezdem přes 200 tis. km. Akorát někteří si myslí, že když se takový motor vyskytne, tak je všechno vlastně v pořádkuballu píše: 07.01.2021 11:43 Ty čísla přijdou, zatím stojí v bazarech. Jejich doba přijde, a ne že ne.
Najde se zde aspoň někdo, kdo si koupil ojetého EB, a motor se 130tis.km neměl problém.
Když jsem tehdy napsal, že udržované auta s tímto motorem budou neprodejné, narazil jsem.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů