Oprava Výfuku
- Jarek83
- Nováček 
Oprava Výfuku
Zdravím všechny před časem jsem měnil koncový a stední díl výfuku a spoj jsem pořádně utěsnil všechno. Nikde nebyl únik spalin. 
Ovšem po dokončení a vyzkoušení se mi ozývá ze středního dílu výfuku rezonování...Nevím čím to?? Může to být i tím, že když jsem výfuk koupil byl trochu zespod promáčknutý?
Nechci kupovat zbytečně nový výfuk. Je zde nějaká šance na jeho záchranu. Dnes odpoledne se chci na to podívat a něco s tím udělat.
Ale je zajímavé, že rezonace se ozývá pouze od 1700-2100ot./min. .
Když se rozjíždím je to jako žigul, který má místo výfuku plechovku od Coca-Coly.
Prosím o radu. Díky za každnou radu.

Ovšem po dokončení a vyzkoušení se mi ozývá ze středního dílu výfuku rezonování...Nevím čím to?? Může to být i tím, že když jsem výfuk koupil byl trochu zespod promáčknutý?
Nechci kupovat zbytečně nový výfuk. Je zde nějaká šance na jeho záchranu. Dnes odpoledne se chci na to podívat a něco s tím udělat.
Ale je zajímavé, že rezonace se ozývá pouze od 1700-2100ot./min. .
Když se rozjíždím je to jako žigul, který má místo výfuku plechovku od Coca-Coly.
Prosím o radu. Díky za každnou radu.
Ford Focus Combi, 1,6 16V, 74kW - ZETEC-S - r.99, zelená metalíza  /  <br>
						- 
				pette
- Zkušený 
jestli se ti to někde neopírá, tak to promáčknutí mohlo způsobit že se uvnitř ulomila nějaká přepážka a ta dělá ten bordel ,škoda že jsi před koupí nezkusil snim zaklepat.

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
						Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
- Jarek83
- Nováček 
A nejde ji nějak, přišroubovat, nebo nějakým způsobem uvnitř zajistit, aby narezonovala? Když jsem ho koupil, tak jsem to zkoušel a bylo to v poho. Tak jsem so řekl, že je to ok. Ale jak vidím, tak není. A reklamovat jej nemůžu je to z Autokelly a podle reklamačního řádu lze zboží vrátit nepoužité. Ale jak jsem mohl zjistit tuto závadu, když bych jej nevyzkoušel.

- 
				pette
- Zkušený 
- Jarek83
- Nováček 
No právě že ne. Zaplatil jsem jej a šel pro něj s papírem do skladu. Ale dnes jsem to '' opravil ''. Zjistil jsem zatřepáním která přepážka je utržená (zadní-blíž ke koncovému dílu). Tak jsem kladivem z každé strany klepnul (decentně)  a přepážku jsem tak zajistil. To jsem samozřejmě udělal na obou stranách kde je přepážka přivařena k plášti výfuku.
  a přepážku jsem tak zajistil. To jsem samozřejmě udělal na obou stranách kde je přepážka přivařena k plášti výfuku. 
Fík jezdí a je slyšet jen motor. Tak jak to má být.
Ale samozřejmě počítám s tím, že jej budu muset po čase vyměnit. Ale jako dočasné řešení je to plně dostačující.

a přepážku jsem tak zajistil. To jsem samozřejmě udělal na obou stranách kde je přepážka přivařena k plášti výfuku.
  a přepážku jsem tak zajistil. To jsem samozřejmě udělal na obou stranách kde je přepážka přivařena k plášti výfuku. Fík jezdí a je slyšet jen motor. Tak jak to má být.
Ale samozřejmě počítám s tím, že jej budu muset po čase vyměnit. Ale jako dočasné řešení je to plně dostačující.
						- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jasan i já jsem si zaklempířovalpelen píše:Jsi sikovny klempir. Myslim, ze Dany mel neco podobneho a prepazku podeprel ve vhodnem miste zavrtanou samorezkou.
 Moje práce měla skvělý efekt.
  Moje práce měla skvělý efekt.  Ale možná tak na měsíc
  Ale možná tak na měsíc   
 Uvažoval jsem stejně jako ty. Výfuk byl téměř bez koroze a investovat do nového se mi nechtělo ani náhodou.
Vyměnil jsem 2 díly výfuku za cca 4500 i s prací a nelituju toho.
- 
				pette
- Zkušený 
- Dany
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Všem klempířům vřele doporučuji   http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... ght=#33169[/url]
 http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... ght=#33169[/url]

http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... ght=#33169[/url]
 http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... ght=#33169[/url]Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

hlavně aby to aspoň vydrželo co nejdéle
 hlavně aby to aspoň vydrželo co nejdéle