Wondefoo PX6 4GB RAM + 64GB úložiště s IPS a už ho mám namontovaný (první start rádia asi 10 sec. a pak instatní ..rychlejší jak originál >>uvidíme zítra potom co se auto kompletně uspí)
- 10A pojistka(Travelpilot FX má 15A)
- váha cca 1300g (Travelpilot FX cca 2340g)
- opravdu svižný při všech úkonech(to je dost podstatný rozdíl oproti hlemýždímu originálu)
- docela topí celé tělo (snad to bude v pohodě)
- příjem radio stanic OK
- hraje dobře >> strach ze špatného zvuku byl lichý + jde to doladit ekvalizérem ..
- displej dobrý(IPS) >. trochu jsem se bál jen WSVGA rozlišení, ale na tu velikost žádný problém
- přehraje v pohodě i kvalitní h.264 (HEVC jsem ještě nezkoušel)
- přijmutí hovoru i zavěšení páčkou pod volantem OK (tlačítko pro aktivaci voice kontrol "mutne/unmutne" zvuky)
- ovládání na volnatu zatím ignoruje >> ani je nevidí (zítra vymontuji BT Modul, který si žije vlatním životem i bez origo rádia) >> mám podezření, že se to tluče a "rezervuje" si ovládání volantu pro sebe >> snad nebudu ještě muset měnit něco diagnostikou)
- nemám k tomu kamery, ale když zařadím zpátečku, tak automaticky přepne a vyhodí error

vyřadím a hned se vrátí do normálního módu(snad to půjde vypnout)
- GPS anténa chytá docela slušně+ rychle fixuje/nabíhá, i když je pohozená za rádiem
- samotné UI mi připadá trochu nevychytané(pár věcí bych udělal jinak), ale dá se to překousnout (jen subjektiví pocit)

akorát jsem při montáži ztratil dva šroubky v útrobách vozidla