BRNO!
Nechci se nijak dotknout místních, každý se někde narodil, nebo žije, ale tohle fakt ne!
Nejdřív ty debilní zóny - to je kapitola fakt sama o sobě. Někdě najít volný flek, abych mohl někdě stát půl dne a bez postihu, to je poměrně zázrak. Dokonce i na dvou placených parkovištích, kde jsem byl už nebylo místo

Nakonec se mi podařilo zaparkovat na takové zvláštní ploše označené sice jako Parking, ale spíš to vypadalo jako smětiště. Pak jsem zažil jednu řidičku a jednoho řidiče a označil bych je slovem blocker. Na semaforu stojí v pruhu, který je rovně a rozhodnou se že pojedou do odbočovacího, takže zelená a stojíme a čekáme až se najde místo pro tyhle ty arogantní hovada!
Další chuťovka bylo odboční z ulice Nerudova na ulici Kounicoova. Na červenou jsme stáli snad 8minut a když se rozsvítila zelená - projely tři auta a zase červená a repete! - To jsem absolvoval celkem 3x za sebou

Pak nastal jeden moment, který jsem opravdu nečekal a zaskočil mě tak, že jsem se až rozesmál - stojím na přechodu, projelo několik aut, to že mě nikdo nepustí projít, s tím jsem tak nějak počítal. Naopak s čím jsem nepočítal, že mi zastaví cyklista a pustí mě přejít, v ten moment jsem trochu bouchnu smíchy, poděkoval a šel

Jak nemám rád cyklisty, tak

Bohužel se mi pak povedlo při podélném parkování drcnout nárazníkem do Hnujdaje, kde to bylo moc na centimetry a moje blbost, spěchal jsem. Celá škoda skončila tím, že na hnujdaji prasknul rožek podložky pod spz - jinak nikde nic. I tak jsem nechal lísteček za stěračem s omluvou a telefonním číslem, abych se mohl vyrovnat s majitelem.

No a samozřejmě závěrem odjezd z Brna. Šibalsky jsem si zapnul waze než jsem vůbec vyjel a díval se, abych se vyhnul kolonám. Tak jsem si šibalsky řekl, že pojedu po staré a hlavně ne kolem Vaňkovky. Samozřejmě Brno doprava kolabovala tak jsem zkoušel vymyslet, kudma se čemu vyhnout a stejně jsem si nepomohl a trčel jsem tam celkově asi 20minut. Po staré jsem dojel k Rohlence a tam už najel na dálnici a ok

To byl zase den ve štatlu

Ale aby to nebylo vše jen negativní - tak byly i dva pěkné momenty. Potkal jsem Stanleyho kousek od Vaňkovky a určitě si mě nevšiml

A druhý - byli jsme s přítelkyní mrknout do bunkru pod špilasem a prohlídku jsme měli zdarma oba, protože tam natáčel štáb čt a potřebovali někoho, kdo by tam šel s průvodcem, aby to mohli točit

Tak možná v pondělí kolem cca 21:40 na ČT1